Masterclass på Demensområdet bliver drevet af konsulent og sygeplejerske Kirsten Gotfredsen, som siden 1987 har arbejdet på demensområdet som konsulent, underviser og forsker. Hun er uddannet som sygeplejerske og har ud over en mastergrad i folkesundhedsvidenskab også studeret dramaturgi, medicinsk antropologi og pædagogik.
Onsdag 19. maj fortæller hun om demens på Ørsted Bibliotek.

Masterclass på Demensområdet bliver drevet af konsulent og sygeplejerske Kirsten Gotfredsen, som siden 1987 har arbejdet på demensområdet som konsulent, underviser og forsker. Hun er uddannet som sygeplejerske og har ud over en mastergrad i folkesundhedsvidenskab også studeret dramaturgi, medicinsk antropologi og pædagogik. Onsdag 19. maj fortæller hun om demens på Ørsted Bibliotek.

Demens på Ørsted Bibliotek

Af
Af Lars Norman Thomsen

Sygeplejerske og konsulent Kirsten Gotfredsen fra Masterclass i Randers holder foredrag onsdag 19. maj kl. 19 om demens på Ørsted Bibliotek under overskriften "Når en demenssygdom rammer i familien".
Demenssygdommene er også blevet kaldt de pårørendes sygdom. Det er fordi personen, der er ramt, ikke altid føler sig generet af symptomerne.

Der vil også være en af Norddjurs Kommunes demenskonsulenter til stede denne aften, hvis nogen skulle have behov for en snak med en "lokal" konsulent.

Billetter á 25 kr. kan købes/bestilles på Ørsted Bibliotek.

Publiceret 07 May 2010 10:30