Bilen var totalt ramponeret efter mødet med husmuren.

Bilen var totalt ramponeret efter mødet med husmuren.

Djursland:

Bil torpederede et hus på på Skovvej i Ryomgård lørdag aften

Nærmest ved et mirakel slap bilens fører og to medpassagerer tilsyneladende fra ulykken uden synlige skrammer eller men. Det samme gjorde den stærkt chokerede kvinde, der bor i huset.

Af
Af Lars Norman Thomsen

Tre unge mennesker slap med skrækken lørdag aften, da føreren, 28, tilsyneladende mistede herredømmet over bilen og kørte af vejen. Bilen, der kom kørende fra Ryomgård siden, nåede at passere en have, før den ramte nabohuset med et brag og røg tilbage på græsplænen i en trykket udgave.

Naboer ilede til for at hjælpe de unge mennesker ud af bilen, og ambulance, lægeambulance og politi nåede hurtigt frem til åstedet, hvor de kunne konstatere, at de tre unge meget heldigt var sluppet uden større skrammer. Kun føreren af bilen blev taget med i ambulancen for at blive undersøgt på Regionshospitalet i Randers, hvor der er også blev taget en blodprøve. Alle de tre unge var nemlig synligt påvirket af alkohol.
Kvinden, der bor i huset sammen med sin mand, var alene hjemme, fordi manden i øjeblikket er indlagt på hospitalet. Den af gode grunde meget stærkt chokerede kvinde havde netop været ude at lufte sine hunde på en rask aftentur, og ópholdt sig fortovet foran huset, da bilen med de tre unge kom brasende og ramte hjørnet af hendes hus med et stort brag, ifølge flere naboer.
Kvinden var sekunder for at gå ind i huset efter aftenturen, da bilen ramte hendes hus. Havde hun været et par sekunder længere fremme, var hun også blevet ramt.
Huset er tydeligt mærket af sammenstødet, og en rude blev smadret. En trailer, der holdt i indkørslen, bliver aldrig til trailer mere, medens kvindens bil, der holdet parkeret samme sted, havde ridser på forpartiet.

Huset på Skovvej i Ryomgård ser sådan ud dagen derpå med tydelige markeringer af, hvor bilen ramte husmuren lørdag aften.

Huset på Skovvej i Ryomgård ser sådan ud dagen derpå med tydelige markeringer af, hvor bilen ramte husmuren lørdag aften.

Dagen derpå

Lokalavisen talte kort med kvinden, der ejer huset på Skovvej, dagen derpå, og hun kunne fortælle, at hun blev kørt på Regionshospitalets traumecenter i Randers lørdag aften.

"En meget speciel oplevelse, for de konstaterede blot, at de ikke kunne gøre noget for mig, og derfor bad jeg om at blive kørt hjem igen straks til mine hunde, der var alene i huset," siger den stadig meget chokerede kvinde, der undrer sig meget over den behandling, som hun var udsat for på på traumecentret.
"Jeg må indrømme, at jeg havde forventet mere forståelse for det chok, som jeg blev udsat for, da bilen ramte mit hus med et brag med mig som tilskuer."
Af samtalerne lørdag nat - umiddelbart efter, at ulykken var sket, fremgik det - at de tre unge kommer fra Litauen, men er bosiddende i Danmark. De identificerede sig overfor politiet med danske sygesikringsbeviser.

Bilen stod stadigvæk placeret på græsplænen dagen derpå.

Bilen stod stadigvæk placeret på græsplænen dagen derpå.

Publiceret 01 May 2010 23:50