Gæstespil for de allermindste på Hotellet i Rønde

Teaterkompagniet - Syddjurs Egnsteater arrangerer søndag formiddag gæstespil for de 2-6 årige.

Af
Af Martin Schultz

Teaterkompagniet har taget hul på sit andet år som egnsteater i Syddjurs Kommune med at udgive et program for foråret 2010 med børneteaterforestillinger i både Rønde, Ebeltoft og Hornslet.
Men allerførst kan de 2-6 årige glæde sig til en gæsteforestilling på Hotellet i Rønde søndag 21. februar kl. 10.
"Teatret Lampe spiller en herlig forestilling Ønsk, som er bygget over H.C. Andersens eventyr om Den standhaftige tinsoldat," fortæller Thomas Trier fra Teaterkompagniet.
Stykket er en humoristisk og poetisk kærlighedshistorie for de allermindste, som bliver spillet med enkle virkemidler som blyant, saks og papir og ledsages af akustisk guitarmusik.
Billetbestilling til gæstespillet skal ske direkte til Thomas Trier på tlf. 24 42 78 88.

Teater for de allermindste

Men der er mere spændende teater på vej til de alleryngste.
Søndag 21. marts kl. 15 kan Teaterkompagniet præsentere en danseforestilling for de 0-4 årige børn.
"I forestillingen SneØjne udforskes børns oplevelse af verden. Forestillingen deler barnets undren, når det første gang oplever sne," fortæller Thomas Trier.

Ud i hele kommunen med forestillinger

Forårsprogrammet er blevet til i samarbejde med Syddjurs Teaterforening, Kombi Børneteater og Kulturministeriet i Ebeltoft.
"Vi vil gerne komme hele kommunen til gode. Derfor spreder vi nu vores aktiviteter og forestillinger ud i hele kommunen og spiller fremover både i Rønde, Ebeltoft og Hornslet," fortæller Thomas Trier.
Fra 14. til 17. marts opfører Teaterkompagniet sin egen forestilling Alice i Eventyrland tre gange på Kulturministeriet i Ebeltoft, to gange på Hotellet i Rønde og to gange i KomBi i Hornslet.

Publiceret 16 February 2010 15:42