Så er der dømt "Tråd" i Auning

Musikforeningen "Tråd" er nu født i Auning.

Af
Af Anette Bonde

En gruppe mennesker i Auning bruger i forvejen meget tid på musikarrangementer. Det har de taget konsekvensen af, og har dannet en musikforening.  Kort, præcist og mundret har den fået navnet "Tråd".
Generalforsamlingen er netop afholdt og her blev Gitte Johansen valgt til formand og har ved sin side i bestyrelsen, Kent Hansen, Ole Nørgaard, Michael Nielsen og Tommy Hjorth.

Nye tiltag på vej

Sammen med samarbejdspartnere står de fem personer for det nye musiktiltag "Fabriksrock". De barsler desuden med andre lignende arrangementer, blandt andet har de netop afholdt et, ganske vist, lukket arrangement - også med stor succes. Det næste arrangement er "Fabriksrock" på Nørgaard Teknik 13. marts.
Tanken med klubben er at være ordentligt organiseret, hvilket gør det nemmere at få diverse tilladelser til fremtidige arrangementer. Bestyrelsen i "Tråd" har for eksempel talt om på et tidspunkt at lave et større ét af slagsen, hvor der bydes på et eller flere, af de største danske musiknavne.

Opbygge pengetank

Med arrangementerne håber foreningen at kunne opbygge en pengetank, og med tiden uddele legater til musikudøvende unge mennesker i Auning og opland.
Foreningen vil på et tidspunkt uddele en folder med oplysninger om aktiviteter og dens arbejde i det hele taget. Man vil, via folderen, også kunne indmelde sig i klubben for et beskedent beløb om året.
Foreningen tager gerne mod forslag til kommende aktiviteter og man er altid velkommen til at kontakte en fra bestyrelsen.

Publiceret 14 February 2010 08:00