Rougsø FF startede ud lørdag i solskinsvejr og sne. Nu venter to måneders optakt, før det går løs med turneringen.

Rougsø FF startede ud lørdag i solskinsvejr og sne. Nu venter to måneders optakt, før det går løs med turneringen.

Seriefodbold:

Rougsø FF vil have stoppet elevatoren

Rougsø FFs nyoprykkede serie 2 mandskab skal stabilisere sig i rækken i foråret, lyder målsætningen fra trænerduoen, der vil stoppe de mange elevatorture, som førsteholdet har været på de senere år.

Af
Af Lars Norman Thomsen

Der var mødt et pænt stykker over 20 spillere til lørdagens nytårsappel i Rougsø FF, der foregik på Ørsted Stadion.
Rougsø FF har også tilsagn fra en håndfuld ynglingespillere, der var forhindret i at deltage i appellen.

I flokken af forårskåde spillere i sneen, sås også et par "gamle" drenge, der var mødt op for at støtte de unge i opstarten. Måske får de "gamle" blod på tanden, så de fortsætter og giver de unge kamp til stregen.

Ikke flere elevatorture

Rougsø FF s trænerduo, Brian Skaarup og Søren Nielsen, har som målsætning for sæsonen, at førsteholdet i serie 2, der rykkede op i efteråret, skal stabilisere sig i rækken. En midterplacering vil være tilfredsstillende.
"Ikke flere elevatorture," lyder det fra trænerduoen med henvisning til, at førsteholdet vel rigeligt har pendlet mellem serie 3 og serie 2 de senere år.
Andetholdet i serie 5 er nedrykker fra serie 4. Målsætningen er en topplacering i den kommende sæson.

Brian Skaarup og Søren Nielsen skal træne hele truppen, men primært følge førsteholdet i kampene. Andetholdet får Thomas Kjeldsen og Steffen Bjerre på sidelinien i weekenderne.

Landevej og gymnastiksal

Banerne i Ørsted er ikke beregnet til at spille fodbold på lige for tiden, derfor vil den kommende træning foregå på vejene og i drengenes gymnastiksal på Rougsø Skolen.
En dag i Rougsø Hallen vil det også blive til, før spillerne i weekenden 26.-27, marts tager på træningsophold i Fuglssøcenteret på Mols. Weekenden afsluttes med opstartsfest i Ørsted klubhus ved hjemkomsten lørdag 27. marts.

Publiceret 31 January 2010 00:01