Preben Friis yderst til venstre er ny cheftræner i IF Midtdjurs.

Preben Friis yderst til venstre er ny cheftræner i IF Midtdjurs.

Seriefodbold:

IFM opstart med ny træner og intakt trup

Nedrykkerne fra IF Midtdjurs skal stabilisere sig i serie 3 med ny træner i spidsen for en ung trup.

Af
Adf Martin Schultz

Med 21 omklædte spillere og 11 afbud på dagen var der tilfredshed i IF Midtdjurs med fremmødet lørdag middag til nytårsappellen på anlægget i Ryomgård.
Klubbens nye cheftræner Preben Friis tog imod spillerne og kunne samtidig præsentere klubbens tidligere træner Jesper Bager som assistenttræner indtil en anden løsning er fundet efter at Tony Hansen for nylig forlod IFM for at blive cheftræner i naboklubben Pindstrup.
Trods sne på grusbanen blev det til en let gang træning og lidt spil til to mål inden spillerne kom ind i varmen i klubhuset til en god gang suppe.

Tre seniorhold i turneringen

Som tidligere assistenttræner kender Preben Friis sit spillermateriale.
"Vores mål er at blive et godt midterhold i serie 3 og bygge et ny hold op med de mange unge spillere," siger Preben Friis, Ryomgård
IFM oplevede sidste sommer noget af en åreladning af stamspillere. Derfor har opbygningen af det nye hold været i gang allerede gennem efteråret, som dog resulterede i en nedrykning fra serie 2.
IFM stiller i forårssæsonen med tre seniorhold i henholdsvis serie 3, serie 5 og serie 6.

Det sociale liv er vigtigt

Efter et ophold i serie 2 med mange Århushold i kredsen glæder man sig i IFM til de mange lokalopgør i en kreds med mange djurslandske hold.
"Det er sjovest at spille, når der er mange tilskuere. Det forventer vi, når vi skal spille mod hold som KPI, Stenvad, Allingåbro eller Auning," siger næstformand i IFM's fodboldbestyrelse, Jakob Olesen.
Jakob Olesen er tilfreds med at truppen tilsyneladende er intakt og han håber på nogle forstærkninger udefra.
"Men vi har fået nogle tidligere spillere i gang igen. Vi forsøger at vægte det sociale liv og kammeratskabet i klubben. Det kommer man længst med i mine øjne," siger nestoren i djurslandsk seriefodbold, Jakob Olesen.

Det blev til en let gang træning på den sneklædte grusbane i Ryomgård.

Det blev til en let gang træning på den sneklædte grusbane i Ryomgård.

Publiceret 31 January 2010 10:59