TGF's basket ungdom har tidligere været på besøg hos Bakken Bears og den store basketstjerne Chris Christoffersen.

TGF's basket ungdom har tidligere været på besøg hos Bakken Bears og den store basketstjerne Chris Christoffersen.

Bakken Bears bakker op om basketlinie i Rønde

De danske mestre i basketball Bakken Bears fra Århus indgår et samarbejde med det nye Handelsgymnasium Røndes basketball-linie.

Af
Af Martin Schultz

Handelsgymnasium Rønde håber at tiltrække mange unge med interesse for idræt og motion på den nye uddannelsesmulighed for unge på Djursland. Blandt trækplastrene er handelsgymnasiets Sport & Adventure-linie, som både byder på særlig træning indenfor både fodbold og håndbold.
Handelsgymnasium Rønde har allerede aftaler på plads med AGF's fodboldtalentskole og Skovbakken på fodboldsiden. Nu melder også de danske mestre i basketball fra Bakken Bears sig på banen og bakker op om basketball-linien i Rønde.
"Der bliver tale om et samarbejde, hvor vi får kan blive coachet, lære mere på kurser og komme til basketballkampe hos Bakken Bears," siger lederen af basketball-linien, Flemming Mogensen.

Vil tiltrække 10-15 basketball-interesserede

Handelsgymnasium Rønde starter i august. Det får til huse i nye lokaler i Rønde Idrætscenter og forventer at starte op med to spor.
Basketball-linien køres i samarbejde med Tåstrup GF, som er den mest etablerede basketballklub på Djursland. Den mangeårige træner og leder i TGF, Flemming Mogensen, bliver ansvarlig for projektet.
Projektet målrettes imod seriøse og dygtige basketballspillere, dog ikke nødvendigvis på elitært niveau, og det er målet at tiltrække 10-15 basketball-interesserede unge fra hele Djursland.

Publiceret 29 January 2010 10:41