Tredie år i TRIF til fra højre Flemming Mathiesen og René Hansen.

Tredie år i TRIF til fra højre Flemming Mathiesen og René Hansen.

Seriefodbold:

Nytårsappel hos TRIF's fodboldspillere

Flemming Mathiesen og René Hansen fortsætter som trænerduo hos Thorsager-Rønde IF.

Af
Af Martin Schultz

Selvom vejret ikke lige er til fodbold på lækre baner, så håber TRIF's fodboldafdeling på et godt fremmøde til senioropstart lørdag 30. januar kl. 14 i Thorsager.
På trænersiden har TRIF forlænget aftalen med Flemming Mathiesen og René Hansen med et år, og dermed skal Flemming Mathiesen for tredje år stå i spidsen for TRIF's seniorer.
I hans tid er det blevet både til oprykning til serie 3, men opholdet blev kort og i efteråret spillede TRIFs bedste herrer igen i serie 4.
Holdet blev næstbedst i rækken og ifølge Flemming Mathiesen er målet for det næste halve år at rykke op i serie 3 igen.

Nye spillere velkomne

Årets første træningspas byder på en gang let træning. Derefter vil der være suppe og lidt praktiske informationer fra trænerteamet, som håber på tilgang af nye spillere til holdet.
"Det er altid spændende at få nye spillere ind i truppen, så vi håber at rygterne om en tilgang på en håndfuld spillere holder stik. Det giver ny dynamik på holdet," siger cheftræner Flemming Mathiesen.
Til gengæld må holdet sige farvel til den rutinerede forsvarsspiller Søren Rauff, som bor i Kolind og derfor skifter til KPI.

En hel ny fodboldbestyrelse

På generalforsamlingen for nylig fik TRIF's fodboldafdeling valgt en hel ny bestyrelse til afløsning af blandt andet Søren Alsen, Søren Rauff og Christian Rosleff Øbro.
Nyvalgt til bestyrelsen blev Rikke Guldager, Birgitte Bach Thomsen, Martin Skourup og Martin Ring Andersen, som er ny kasserer. Bestyrelsen har endnu ikke konstitueret sig med en formand. Den mangeårige kampfordeler Bengt Skovlund hjælper til en tid endnu.
Seniorudvalget i fodboldafdelingen består af Martin Skourup, Søren Alsen, Michael Alsen og Michael Bager.

Publiceret 24 January 2010 21:41