Politi:

26 årig indbrudstyv fanget ved Ebeltoft

Østjyllands Politi modtog i løbet af lørdagen en håndfuld anmeldelser af indbrud fra borgere forskellige steder på Djursland, der havde haft udbudne gæster på besøg.

Af
Af Lars Norman Thomsen

En husejer i Ebeltoft overraskede lørdag aften en indbrudstyv i sin indkørsel og alarmerede fluks politiet. En politipatrulje i nærheden af åstedet kunne kort efter stoppe gerningsmanden i bil og anholde ham, en 26 årig ung mand. Han erkendte at have begået to indbrud i sommerhuse kort tid forinden.
Følle Strand Ranunkelvej ved Rønde har været indbrud i et sommerhus. Indbruddet er sket i perioden 20. januar - 23. januar. De udbudne gæster er kommet ind ved at brække et vindue op. Med sig tog de et fladskærms TV af ukendt mærke.
I et hus på Klitvej i Grenaa har tyve også været spil. En låst dør er ingen hindring for folk med det rigtige værktøj.
Der er stjålet en Nintendo Wii, udenlandsk valuta (US dollars) og en amerikansk silverdollar.
En spillehal på Slotsgade i Ryomgård har været hårdt ramt på det seneste af indbrud, og natten til lørdag gik det galt igen. Udbyttet var en OBH blender. "Gæsterne" kom ind ved at bryde et vindue til et kontor op.
Et sommerhus på Fløden i Glesborg har også haft gæster på besøg, der ikke just var inviteret på forhånd. Måske var det derfor, at gæsterne tilsyneladende var så beskedne, at de kun tog en rundtur i huset, før de fortrak igen.

Publiceret 24 January 2010 09:38