Trænerduoen hos Nørre Djurs HK, Karsten Andersen (tv) og Per Thomsen, er bedre forberedte rent taktisk på modstanderen i søndagens lokalopgør end det var tilfældet, sidst de to hold mødtes.

Trænerduoen hos Nørre Djurs HK, Karsten Andersen (tv) og Per Thomsen, er bedre forberedte rent taktisk på modstanderen i søndagens lokalopgør end det var tilfældet, sidst de to hold mødtes.

Nedtælling til lokalopgøret:

Dagsformen bliver helt afgørende for udfaldet

I Nørre Djurs lejren er man opsatte på at revanchere efterårets nederlag i lokalopgøret, og træner Per Thomsen tror, at hans hold er bedre forberedte rent taktisk denne gang.

Af
Af Lars Norman Thomsen

Nørre Djurs HK har en målsætning for sæsonen, der hedder, at holdet skal blive bedre placeret end nummer fem, som var placeringen i sidste sæson.

"Den målsætning har vi ikke lavet om på, og den bliver heller ikke ændret, hvis vi vinder søndagens lokalopgør," forsikrer Per Thomsen, den ene halvdel af trænerduoen i Nørre Djurs HK, hvor den anden mand i sædet hedder Karsten Andersen.


Hvem rammer dagen

Per Thomsen tror på et tæt opgør: "Det kan næsten ikke blive andet."
"Det hold som først får styr på nerverne og rammer dagen spillemæssigt, vinder lokalopgøret. Begge holds spillere kender hinanden særdeles godt og har mødt hinanden tidligere på håndboldbanen,"
Per Thomsen tror, at Nørre Djurs HK denne gang vil være bedre taktisk forberedt end i efterårets opgør, hvor han erkender, at hans hold hang noget efter i perioder af kampen.

"ÅHG havde et par spillere, som leverede på et niveau, vi ikke havde forudset, men det sker ikke denne gang," lover Nørre Djurs træneren, og nævner AHG-playmaker Morten Pedersen, storebror til Nørre Djurs HKs playmaker, Henrik Pedersen, som en der "snød lidt på vægten" i det første opgør. Her scorede Morten Pedersen 10 mål.


Anden forsvarsformation

Når Nørre Djurs HK har stået overfor ÅHG tidligere, har holdet som oftest valgt at dække med et 6:0 forsvar, men måske bliver der ændret på denne taktik på søndag.
Per Thomsen lufter en mulighed for, at Nørre Djurs HK har noget i ærmet på den front.
"Lad os nu lige sove på det, men jeg tør godt love, at vi er parate og tørster efter revanche. Sådan skal det være før et lokalopgør," siger Thomsen, der må se bort fra den langtidsskadede Morten Skipper, men forventer, at Rene Høyer er klar igen efter en skade.

Publiceret 22 January 2010 13:00