Tidligere viceborgmester i Norddjurs, Niels Erik Iversen, Grenaa, har skiftet kasketten som uddannelseskonsulent ved Aarhus Amt og siden Norddjurs Kommune ud med en næsten tilsvarende hos AOF Djursland.

Tidligere viceborgmester i Norddjurs, Niels Erik Iversen, Grenaa, har skiftet kasketten som uddannelseskonsulent ved Aarhus Amt og siden Norddjurs Kommune ud med en næsten tilsvarende hos AOF Djursland.

Niels Erik Iversen nu konsulent hos AOF Djursland

Den kendte Norddjurs politiker startede ved årsskiftet som konsulent ved AOF Djursland.

Af
Af Lars Norman Thomsen

NORDDJURS AOF Djursland opruster virksomheden og børster støvet af det gamle og hæderkronede oplysningsforbund. Den mangeårige Grenaa og siden Norddjurs politiker, Niels Erik Iversen, 53, er udset til at skulle være manden, der skal hjælpe AOF med at få flere aktiviteter på paletten.
Niels Erik Iversen sluttede ved årsskiftet sit virke som uddannelseskonsulent i Udviklingsafdelingen i Norddjurs Kommune for at tiltræde jobbet som konsulent hos AOF Djursland.
"Jeg fik tilbudt jobbet, og det passede fint med, at jeg netop stod foran at skulle stoppe mit arbejde hos Norddjurs Kommune," siger Niels Erik Iversen, der er ansat af AOF Randers, men har Djursland som sit arbejdsområde.

En netværker

Niels Erik Iversen, der var 1. viceborgmester i Norddjurs i sidste periode, opnåede genvalg til kommunalbestyrelsen ved valget i november 2009. I den ny kommunalbestyrelse besætter han posten som formand for Voksen og Plejeudvalget.
Han var indtil kommunalreformen i en lang periode ansat som konsulent ved Aarhus Amt. Da amterne blev nedlagt, blev Niels Erik Iversen overflyttet til Norddjurs Kommune på en treårig aftale, hvor han havde kontor dør og dør med det daværende Djurslands Erhvervsråds sekretariat i en bygning overfor Aarhus Lufthavn i Stabrand.
Afviklingen af Djurslands Erhvervsråds sekretariat betød, at Iversen blev tilknyttet udviklingsafdelingen i Norddjurs indtil udgangen af 2009. Niels Erik Iversen får til opgave i sit nye job at tage fat, hvor han slap og bringe AOF på banen i hele det felt, der hedder efteruddannelse, hvor Iversen har mange års erfaring og et stor virksomhedsnetværk at trække på.
"Det tegner meget spændende, og jeg ser frem til at bruge mine erfaringer til gavn for AOF. Jeg håber for eksempel, at jeg bringe et samarbejde med jobcentrene i stand," siger Niels Erik Iversen.

Publiceret 21 January 2010 13:50