Debat Syddjurs :

Kolind - handelsby?

Af Henrik Eriksen, Nyvangsvej 3. Kolind:

"Som overskriften antyder er vi nogle der er i tvivl om, hvorvidt man i Kolind Handelstandsforening ønsker mere handel i byen.

Hvis man går efter tilbud i de lokale dagligvarebutikker (og man er nødt til at tage tilbudene ellers bliver man ribbet) skal man være hurtig ude ellers er der udsolgt, skal man have tjekket sine øjne skal man lige ramme en dag hvor der er åbent. Vil man gerne shoppe lidt en lørdag, så er det med at være vaks, åbningstider 10.00 til 13.00??

Vil man ikke have kunder? Samtidig kan man læse, at formanden for Handelstandsforeningen ønsker at få Kafé Kolind flyttet ned til de nye bygninger på Drasbeksgade, det er da godt, at vi har det tilbud, men jeg er også af den opfattelse, at hvis det bliver gjort for stort og flot med hjælp fra vores skattekroner så vil det afholde eventuelle intresserede i at starte cafe/restaurant her i byen, og det mangler vi virklig her.

Jeg mener også, at det er med at få gang i den byfornyelse, der bliver snakket om. Bredgade ser forfærdelig ud, det har dog hjulpet, at bl.a. Frisør Amadeus og Ålsrode tømmerfirma er startet.
Og få da eksproprieret Starbow bygningen.

Da man er begrænset i ord her, kan jeg ikke skrive mere. Jeg vil blot sige, at for de af os der kommer i Århus, Randers og Grenaa til hverdag, er det MEGET nemmere/billigere og mere flexibelt at handle/shoppe efter arbejde. Og da det ikke tager mere end 25 minutter at komme til Aarhus Midtby en lørdag, så vælger mange at gøre det."

Publiceret 18 January 2010 11:00