Familiesøndagen i Midtdjurshallen faldt i de fremmødte børns smag.

Familiesøndagen i Midtdjurshallen faldt i de fremmødte børns smag.

Fotogalleri:

Flot opbakning til familiedag i Midtdjurshallen

Mange børn og forældre slog vejen forbi Midtdjurshallen og IFMs klubhus søndag eftermiddag, hvor IF Midtdjurs startede turen mod et kommende IFM Idrætscenter.

Af
Af Lars Norman Thomsen

Bedømt på søndagens fremmøde til familiedag i Midtdjurshallen skorter det ikke på opbakning i Ryomgård til et kommende IFM Idrætscenter. Fremmødet var særdeles flot, og der var livlig aktivitet på halgulvet et par gode timer. Det gik over stok og sten med halhockey, spinning, bordtennis, spring over plint og almindelig råhygge. Det faldt i børnenes smag.
IF Midtdjurs havde arrangeret dagen for at markere, at det er Ryomgård og opland, der skal bakke op, hvis 2010 skal blive året, hvor Midtdjurshallen overgår fra at have kommunal status til at blive en selvejende institution med IF Midtdjurs som driftsherre.

Overtagelsen af Midtdjurshallen er blot første etape mod endemålet, sambygningen af hal og klubhus. Det vil give 1.000 kvadratmeter yderligere med plads, primært til en udvidelse af hallens cafeteria og flere aktivitetsrum. IFM Idrætscenter er tænkt som et moderne forsamlingshus anno 2011 for både børn, unge og gamle.

På vej mod millionen

Tilbygningen skal finansieres ved realkreditlån, og for at have en god startkapital blev søndagen også brugt til at starte en pengeindsamling i lokalområdet. Virksomheder, handlende og borgere kan købe folkeaktier. Der er fem muligheder: 100 kr. i 12 måneder, 500 kr., 1.000 kr., 3.000 kr. og 5.000 kr.
Til dato har IF Midtdjurs indsamlet 300.000 kroner, primært sponsorbidrag fra lokale virksomheder. Målet er, at nå millionen inden årsskiftet, hvor det er planen at stikke spaden i jorden i første gang til sambygningen.

null

Publiceret 18 January 2010 22:53