Fra nytårsappellen 2009

Fra nytårsappellen 2009

Seriefodbold:

Ny mand ved roret i IF Midtdjurs

Den tidligere assistenttræner Preben Friis afløser Ingi Thordarson som cheftræner i IF Midtdjurs.

Af
Af Martin Schultz

Et nyt, men kendt ansigt står klar med bolde og kegler, når IFM's herrer starter op til forårssæsonen med nytårsappellen lørdag 30. januar.
Den tidligere assistenttræner Preben Friis, Ryomgård, tager over efter cheftræneren gennem to år, Ingi Thordarson, Pindstrup. Det sker efter at Preben Friis har holdt pause fra fodbolden i et halvt år.
Med Preben Friis' tiltræden får IFM's seniorer en ny trænerduo, fordi også efterårets assistenttræner Tony Hansen forlader klubben. IFM's ledelse kan dog ikke sætte navn på den nye assistenttræner endnu.

Skal bygge et nyt hold op

Preben Friis var med som assistent, da IFM med et spændende hold med både rutinerede og unge spillere rykkede op i serie 2. Blandt andet spillede hans to sønner, den tidligere AGF- og ungdomslandholdsspiller Brian Friis og lillebroderen Kasper Friis, med på holdet.
Sammen med en stribe andre stamspillere forlod de to Friis-brødre dog IFM i sommeren 2009 og holdet fik et svært efterår med en ung og urutineret trup. Det betød nedrykning til serie 3, og det bliver nu Preben Friis' opgave at skabe et nyt hold af overvejende unge spillere fra klubbens egne rækker.
Preben Friis kan se frem til at to stamspillere, brødrene Jesper og Jonas Simonsen, vender hjem fra længevarende rejser og forventes at tørne ud for de røde fra Ryomgård i foråret.
IF Midtdjurs stiller i foråret med seniorhold i serie 3, serie 5 og serie 6.

Publiceret 14 January 2010 17:52