Antenneforening i Norddjurs er klar med information om tv og signaler

Grenaa Byantenne, der har skiftet navn til Norddjurs Antenneforsyning, har oprettet en hjemmeside, hvor tv-modtagere blandt andet kan finde gode råd.

1. januar 2010 skiftede byantennen fra kommunalt til privat regi i Grenaa Byantenne, og antennen drives nu af Norddjurs Antenneforsyning a.m.b.a., som er et brugerejet selskab. Det drives af en bestyrelse, der blev nedsat ved den stiftende generalforsamling i september måned. Bestyrelsens medlemmer er Anders Lisvad, formand, Henrik Hougaard, sekretær, Lars Ravn, Søren Holck og Preben Mortensen.

Mange efterlyser information

Preben Mortensen fortæller, at mange har efterlyst information om, hvad der egentlig foregår med byantennen. Og nu kan man glædeligt hjælpe medlemmerne med gode råd og anden information på hjemmesiden www.ndaf.dk .
Her kan man se alt, hvad der er værd at vide om antennen i øjeblikket, fortæller Preben Mortensen. Hjemmesiden vil løbende blive opdateret med alt, hvad der foregår på antennefronten.
Preben Mortensen oplyser, at man også her vil kunne se hvilke programmer, der ligger på hvilke kanaler og frekvenser. Det samme vil også fremgå af infokanalens teksttv. I løbet af de næste par dage vil den midlertidige infokanal ligeledes indeholde flere af de informationer brugerne efterlyser.

Publiceret 14 January 2010 15:13