Helsekonsulent Grethe Andreasen underviser i God Balans i Dansk Fitness Sundhedscenter Egå/Risskov.

Helsekonsulent Grethe Andreasen underviser i God Balans i Dansk Fitness Sundhedscenter Egå/Risskov.

Vi skal bruge hovedet til at ændre maven

I Egå sætter Dansk Fitness og konceptet God Balans også fokus på det mentale, når overvægtige skal smide de overflødige kilo.

Af
Af Mogens Greve

Det sværeste er ikke at smide kiloene men at være vedholdende og bevare vægttabet og undgå, at man igen falder for de kulinariske fristelser og usunde spisevaner.
De 16 personer som lige nu går på holdet God Balans i Dansk Fitness Sundhedscenter Egå/Risskov snakkede sig i deres seneste undervisningstime frem til, at det i høj grad handler om deres måde at tænke på, når de stræber efter et varigt vægttab med gode kost- og motionsvaner.

Annoncekampagne

Efter en større annoncekampagne landet over, startede Dansk Fitness konceptet God Balans i februar 2009.
Man kan melde sig for enten 3, 6 eller 12 måneder, hvor man mødes én gang ugentligt til undervisning, og hvor fri adgang til motionscentret er en del af forløbet.

Blufærdige

"En del er ret blufærdige, når de første gang møder op, fortæller helsekonsulent i God Balans i Egå, Grethe Andreasen, som er uddannet idrætslærer og motorikkonsulent.
"Men det forsvinder hurtigt, når de først møder andre på holdet og finder ud af, at de ikke er alene om at være tykke."
Når man mødes handler det både om undervisning og teori samt om coaching, sparring m.m., hvor den indbyrdes sparring kursisterne i mellem spiller en væsentlig rolle.

Publiceret 11 January 2010 12:51