”Hvis jeg ikke havde taget alle de kilo på igen, som jeg i tidens køb har tabt, så ville jeg slet ikke være her i dag,” siger 55-årige Hanne Stjernholm.

”Hvis jeg ikke havde taget alle de kilo på igen, som jeg i tidens køb har tabt, så ville jeg slet ikke være her i dag,” siger 55-årige Hanne Stjernholm.

Jeg var blevet for tyk

55-årige Hanne Stjernholm der åbenlyst erkender, at hun var blevet for tyk, har smidt 15 kilo og går nu efter det nye mål om at smide yderligere ti.

Af
Af Mogens Greve

Pædagog Hanne Stjernholm ville smide nogle kilo og meldte sig til God Balans i april, hvor hun i løbet af tre måneder tabte 15 kilo.
Det vægttabt har hun holdt, og det næste mål hedder nu at tabe yderligere ti kilo.

Overvægtig

”Jeg har stort set altid været overvægtig og har prøvet en masse slankekure som også har hjulpet - indtil jeg igen tog kiloene på,” fortæller Hanne Stjernholm.
”Hvis jeg ikke havde taget alle de kilo på igen, som jeg i tidens køb har tabt, så ville jeg slet ikke være her i dag.”
Hun har meldt sig for 12 måneder og mødes med de øvrige 15 på holdet til den ugentlige undervisning på halvanden time i Dansk Fitness Sundhedscenter Egå/Risskov.
Derudover træner hun selv to-tre gange i motionscentret.

Nye vaner

Hanne Stjernholm fortæller, at forskellen på God Balans og de øvrige slankekure hun har været på er, at der også lægges stor vægt på det mentale.
Hun føler, at hun står stærkere rustet til at holde ved og på egen hånd fortsætte med både motionen og de sunde kostvaner.
”Fra nu af handler det for mig meget om vaner - jeg skal helt ud af de gamle for at finde ind i nogen nye.”

null

Publiceret 11 January 2010 14:30