Syddjurs:

Nytårskoncert med Tonica og solister

DaMuCO lover herlig musik, sang og perlende humør ved nytårskoncert i Fulgsøcentret.

Af
Af Martin Schultz

For sjette år bliver der klassiske toner og anden underholdning ved DaMuCo's nytårskoncert lørdag 16. januar i Fuglsøcentret.
Traditionen tro er det Harmoniorkestret Tonica, som leverer orkestermusikken. Det sker under ledelse af dirigent Michael Deltchev, som også er formand for det i Ebeltoft hjemmehørende DaMuCo. Orkestret fylder i år 70 år, og det skal fejres på bedste vis med sopranen Lisbeth Kjærulff, barytonen Hans Dueholm og bassen Jesper Brun-Jensen som solister.
Orkester og solister har sammensat et festligt program, som rummer musik, sang og komik lige fra Barberen i Sevilla til Annie Get Your Gun og My Fair Lady.

Mad og RagnaRok

Nytårskoncerten byder også på andre indslag af underholdende karakter.
"Mon ikke "Egon fra Ebeltoft" igen kommer igen forbi med sine parodier af kendte fra nær og fjern og et tryllenummer i verdensklasse bliver det sikkert også til," siger Dorthe Høst fra DaMuCo. Der skulle også være forhandlinger i gang med Amalienborg om en "kongelig hilsen".
Ganske vist er det dog, at den nye borgmester i Syddjurs Kommune, Kirstine Bille, vil byde velkommen.
Efter koncerten bliver der mulighed for at deltage i en tre-retters menu, leveret af Fuglsøcentret. Efter middagen spiller danseorkesteret RagnaRok op til dans. Bag navnet gemmer sig fire sangere fra Den Jyske Opera og publikum kan glæde sig, for de kan meget mere end at synge opera.

Bassen Jesper Brun-Jensen, sopranen Lisbeth Kjærulff og barytonen Hans Dueholm er solister ved nytårskoncerten på Fuglsøcentret.

Bassen Jesper Brun-Jensen, sopranen Lisbeth Kjærulff og barytonen Hans Dueholm er solister ved nytårskoncerten på Fuglsøcentret.

Publiceret 03 January 2010 14:30