Ugens lokalkonkurrence:

"Viljen sidder i hjertet"

Den tidligere eliteidrætsudøver Arne Nielsson giver i bogen "Viljen sidder i hjertet" inspiration til at få et bedre liv ved at kæmpe med de kriser, som et liv også er rigt på.

Af
Af Lars Norman Thomsen

Da Arne Nielssons kone en dag fortalte ham, at hun ikke elskede ham mere, ramlede hans verden. Den tidligere elitesportsmand og coach måtte hurtigt erkende, at alle de strategier, der tidligere havde båret ham igennem et liv fyldt med sejre, ikke var brugbare nu, hvor livet slog uforudsete kolbøtter.

I stedet for at give op, vende ryggen til problemerne og fornægte krisen, tog Arne Nielsson udfordringen op. Han besluttede at give krisen mening, lære og vokse af den, og sammen med psykolog Bjarne Lellek begav han sig ud på en af de vigtigste rejser i sit liv.

Rejsen fortæller den tidligere eliteidrætsudøver om i bogen "Viljen sidder i hjertet", som han har skrevet sammen med Bjarne Lellek, tidligere lærer på Ryomgård Realskole og leder af den tidligere Midtdjurs Kommunes Erhvervsklasse, nu indehaver af eget coaching-firma, og Marianne Schjøtt Rohweder.

Vi sætter i samarbejde med Forlaget People's Press fem eksemplarer af "Viljen sidder i hjertet" på spil i denne uges lokalkonkurrence.

Du deltager, hvis du svarer på følgende spørgsmål:
Hvad hedder bogens forfatter?

a. Anne?
b. Arne?
c. Anders?

Send en mail med svaret - mrk. konkurrence uge 50 - senest mandag 14. december kl. 08.00 til konkurrence.ostjylland@lokalavisen.dk .
Husk at oplyse, navn, adresse og telefonnummer, så vi ved, hvortil bogen skal sendes.

Vinderne får direkte besked.Publiceret 08 December 2009 23:38