Aastrup/Hammelev IF kan med en sejr i den sidste spillerunde før julepausen overvintre på førstepladsen i Jyllandsserien.

Aastrup/Hammelev IF kan med en sejr i den sidste spillerunde før julepausen overvintre på førstepladsen i Jyllandsserien.

Seriehåndbold:

Aastrup/Hammelev - Grenaa alene på førstepladsen

Ambitiøse Aastrup/Hammelev - Grenaa vandt weekendens kamp over bundholdet Romalt med beskedne 28 - 25, men spillerne kunne efter sejren fejre, at de nu har førstepladsen alene i Jyllandsserien for Herrer.

Af
Af Lars Norman Thomsen

"En lidt rodet kamp, der efter en hurtig 5-1 føring til os, gik lidt i stykker, da Kristian Larsen brækkede en finger," lyder det fra cheftræner i Aastrup/Hammelev - Grenaa, Torben de Place, efter søndagens hjemmekamp mod bundholdet Romalt, som hjemmeholdet vandt med beskedne 28 - 25.
Spænding om resultatet var der dog aldrig.
Teknisk dygtige Kristian Larsens uheld betød rokader i opstillingen. Christian "Krelle" Nielsen blev flyttet over på venstre fløj som erstatning for Larsen, og hans indsats med fire scoringer var mere end godkendt.
I forsvaret var der ros fra træneren til Jacob Sørensen, der samtidig er ved at være så meget resitueret efter en skade, at han nu igen kan bidrage som skytte fra distancen. Tre mål blev det til mod Romalt fra den hårdtskydende back.
Også "krigsminister" Carsten Sander gjorde det fint i begge ender, ifølge Torben de Place.

Morten P. outstanding

I angrebet overstrålede playmaker Morten Pedersen dog atter en gang alle andre med sine 10 mål. Den unge spiller har fået mere stabilitet i sit spil, som giver løfter om endnu mere fra hans højrehånd.
Torben de Place var dog ikke ubetinget tilfreds med sit hold, men når det ikke blev til champagne-spil i samtlige 60 minutter, var årsagen også, at Romalt havde meget mere at byde ind end holdets nuværende bundplacering ellers indikerer.
"Romalt kæmpede med hvad de havde men var aldrig rigtig tæt på i slutfasen. De sidste 10 minutter dækkede vi offensivt og det bekom dem ikke vel. Det var det der i den sidste ende skaffede sejren," fortæller de Place.
Efter veldudført dåd kunne han og spillerne fejre en foreløbig førsteplads i puljen efter Nørre Djurs nederlag til CIF, og JAIs sikre sejr over AGF.
Aastrup/Hammelev - Grenaa spiller årets sidste turneringskamp på søndag, hvor det gælder HK Aarhus Nord på udebane i Lystrup Idrætscenter klokken 16.30.
HK Aarhus Nord har til dato vundet to af holdets hidtil spillede otte kampe - mod CIF og mod Romalt. Senest tabte holdet med 31 - 27 til Kristrup.
Aarhus Nord er en sammenslutning på seniorsiden mellem klubberne HEI og Lystrup IF. Klubbens bedste herrehold optræder i 3. division.

Kampfakta

ÅHG - Romalt Jyllandsserien herrer Resultat: 28-25 (12-9) Målscorere (for- og efternavn) Morten Pedersen: 10 Mikkel Juhl: 5 Christian Nielsen: 4 Alf Sørensen: 4 Jacob Sørensen: 3 Carsten Sander: 1 Kristian Larsen: 1 Antal udvisninger: Mikkel juhl 1x2 Carsten Sander 1x2 Jacob Sørensen 1x2 Alf Sørensen 1x2

Publiceret 08 December 2009 21:49