Julenisserne indtager Skrald Skov

For fyrretyvende gang afholder Lions Club Skødstrup i weekenden sit årlige julearrangement i Skrald skov, hvor hele familien kan hente årets juletræ.

Af
Af Mogens Greve

Skoven vrimler med nisser, og der er juleaktiviteter for både store og små, når Lions Club Skødstrup for fyrretyvende gang afholder sit julearrangement i Skrald Skov lørdag/søndag 12.-13. december kl. 10-16
Ud over juletræer kan der også købes juledekorationer og andet til at bringe julestemningen med hjem.

Opvarmet lade

Kramboden forsøder gæsternes dag og tilbyder chokoladeovertrukne grise og frugter på pind, mens julenisserne i den opvarmede lade hygger med gløgg, æbleskiver, pølser, øl og sodavand.
Tombolaen har fine julegevinster, og i Hulen er der Fiskedam med sikker fangst, flotte juledekorationer, dørpynt og juletræsfødder samt mulighed for en lille pause til de mindste med tegnefilm i Nissehalmen. Rosenholm tambourkorps spiller begge dage fra kl. 11.00.

I den opvarmede lade sælger nisserne gløgg, æbleskiver, pølser, øl og sodavand m.m.

I den opvarmede lade sælger nisserne gløgg, æbleskiver, pølser, øl og sodavand m.m.

Overskud

Overskuddet går til velgørende formål - især i lokalområdet - hvor man har støttet Sportsforeningen, Sejlklubben i Kaløvig, FDF Løgten og Åstrup Rideklub, ligesom der er også er givet midler til menighedsrådets uddeling af julepakker. Støtten går også til ungdomsudveksling, og man har i 2007 støttet en international ungdomslejr på Djursland. Se også Skoedstrup.lions.dk.

Publiceret 08 December 2009 06:00