Julebasket i Feldballehallen

TGF's basketafdeling holder åbent hus søndag med kampe, storskærm og basketsnak.

Af
Af Martin Schultz

Taastrup GF har en mangeårig tradition med basketball for både børn, unge og voksne. TGF's herrer var for få år siden Djurslands bedste hold og spillede i 3. division.
Men nogle af veteranerne indenfor det sportslige og organisatoriske del har trukket sig tilbage og dermed er der brug for nye kræfter til at drive og udvikle TGF's basketball tilbud.
Derfor holder TGF's basketballudvalg søndag 13. december fra kl. 10.30 til 15.00 et Julebasket Åbenthus for alle interesserede i Feldballe Hallen.

TGF skal udvikle sig

Arrangementet begynder kl. 10.30 med en kamp mellem TGF's Drenge B hold og AA IF4. Efter ungdomskampen spiller TGF's herrer kl. 12.00 mod BMI 2.
Når man har set de lokale basketball esser i kamp, kan alle være med til at lave forskellige basketball-lege og konkurrencer. Samtidig vil der være billeder på storskærm fra den fynske idrætsefterskole Hjemly's tur til USA med blandt andet NBA kampe på programmet.
Til Åbenthus dagen kan interesserede møde TGF's basketballudvalg og høre om mulighederne for træner-, dommer og dommerbordsuddannelser.
"Vi er meget interesseret i nye ideer, så TGF kan udvikle sig," siger Lilian Hjort-Hansen, som er udvalgsmedlem og forældre til to basketballspillere.

Publiceret 08 December 2009 11:23