Det er en rutineret herre, der skal træne Vivilds bedste målmænd i 2010. Tony Tim Henriksen (tv) har selv prøvet at være målmand på det højeste niveau i Danmark og har også en professionel karriere i Southend FC i England at se tilbage på.
Kurt Enevoldsen (th), Vivild IF, har store forvetninger til samarbejdet.

Det er en rutineret herre, der skal træne Vivilds bedste målmænd i 2010. Tony Tim Henriksen (tv) har selv prøvet at være målmand på det højeste niveau i Danmark og har også en professionel karriere i Southend FC i England at se tilbage på. Kurt Enevoldsen (th), Vivild IF, har store forvetninger til samarbejdet.

Seriefodbold:

Tidligere udenlandsprof. ny målmandstræner i Vivild IF

Vivild IF har engageret den tidligere Randers Freja målmand Tony Tim Henriksen til at stå for træningen af klubbens seniormålmænd og to unge målmandstalenter i 2010.

Af
Af Lars Norman Thomsen

Tony Tim Henriksen skal i 2010 træne Vivilds to seniormålmænd, Lars Andersen og Henrik Brix, og desuden to unge målmandstalenter, der lige nu slår deres folder på Vivilds U-17 og U-15 mandskaber.
Tony Henriksen, 36, har en lang karriere som målmand på divisionsplan stående på visitkortet. I ungdomsårene var han et meget stort talent, som der gik ry om. Han skiftede som junior til Randers Freja fra Thorsø/Aidt IF som juniorspiller og var herefter sidste skanse på kronjydernes junior- og ynglingemandskaber. Han opnåede en enkelt optræden på U-19 landsholdet i de unge år.
Tony Henriksen debuterede for Randers Frejas førstehold som 17 årig. Dengang spillede randrusianerne i 2. division. Fra Randers Freja kom målmanden videre til AGF, hvor han spillede 10 superligakampe fordelt på 3 sæsoner, inden han røg til AC Horsens hvor han fik 21 kampe i den ene sæson han var i klubben.

Kontrakt med Southend United

Herefter skiftede han tilbage til Randers Freja, inden han i juli 1996 røg til engelske Southend United som var placeret i League 1 og i samme sæson endte klubben med at rykke ned i League 2. I november 1998 fik han så ophævet hans kontrakt med den engelske klub på grund af en skade og vendte hjem til Danmark, hvor han etablerede sig som målmandstræner. Da Vorup FB i 2001 manglede en målmand på deres 2. divisionshold, kunne han dog ikke sige nej, så han trak igen i handskerne og tog endnu en tørn som målmand.
Efterfølgende blev det i 2004 også til en afstikker til Holstebro, da de manglede en målmand til deres hold 2. division.
Tony Henriksen har trænererfaring fra klubber som Vorup FB, Randers KFUM og Randers FCs bedste juniorer.
"Vi er stolte over at have fået en aftale i hus med Tony Henriksen og glæder os til samarbejdet," siger Kurt Enevoldsen fra Vivild IF.

Publiceret 01 December 2009 10:21