Debat Syddjurs:

Stort tillykke til borgerne i Syddjurs

Af
Af Hardy Vinter

Søndermarken 51

8560 Kolind:

"Med Kirstine Bille (BB) for bordenden af Byrådet i Syddjurs kommune er borgerne sikret den rigtige borgmester. Nu mangler Borgmester Bille bare at vise, at efter ord følger handling. Jeg tænker især på Billes borgmester-forsikringer om, at hun vil stille kompetencekrav til alle de kommende udvalgsformand uanset deres partitilhørsforhold.
Det kan løses samtidig med, at bredden i konstitueringen øges fra det nuværende spinkle flertal på 14 til ihvertfald 26 eller måske endog alle 27. Der er flere velkvalificerede viceborgmester- og formandsemner i V`s store 9 mandsgruppe.
Og Tommy Bøgehøj fra de Konservatives 2 mandsgruppe er et oplagt emne til en tiltrængt opkvalificering af den politiske ledelse i Syddjurs kommunes byggesagsbehandling. En bred konstituering, der afspejler partiernes mandattal og samtdig en viceborgmester og nopgle udvalgsformænd med kompetencer til at løfte opgaven kan sagtens kombineres. Når Borgmester Bille har løst denne opgave, vil alle kunne ånde lettet op og sige .... så bliver der alligevel julefred og Godt Nytår over Syddjurs."

Publiceret 01 December 2009 10:01