Seriefodbold:

Skødstrup SF bliver i serie 3

Med et uafgjort resultat 2 - 2 imod VRI lykkedes det Skødstrup SF at redde sig endnu en sæson i serie 3.

Af
Af Rasmus Rahbek. Praktikant på Lokalavisen

Sådan så det dog slet ikke ud i kampens start, hvor Skødstrup slet ikke kunne få deres spil til at hænge sammen. Allerede tidligt i første halvleg kom holdet bagud, og da de ikke selv evnede at komme til chancer, sluttede første halvleg med en et måls føring til gæsterne fra VRI. I pausen fik holdet en opsang af træner Martin Winther, men det så ikke ud til at have en virkning, for allerede kort inde i 2 halvleg, scorede gæsterne fra VRI deres andet mål. Derfra var det op ad bakke for Skødstrup, som svarede igen med at sætte Christian Lundberg helt op på toppen. Det skulle vise sig at være en god idé, for da reduceringen kommer efter 65 minutter, er det Christian Lundberg der har sidste fod på. Skødstrup forsætter presset, og efter 80 minutter er der bonus igen. Endnu engang er det Christian Lundberg, der står for målet. Målet giver Skødstrup spillerne blod på tanden, og i kampens slutning er de tæt på sejrsmålet, uden at bolden dog ender i mål.

Et ordentligt farvel til træneren

Da Mørke samtidig tabte til TST, er det ene point nok til at Skødstrup også til næste sæson kan kalde sig for et serie 3 hold.
Træner Martin Winther er da også tilfreds med afslutningen på denne sæson, hvor Skødstrup efter hans mening viste, at de fortjente endnu en sæson i serie 3.
Han udtaler endvidere, at han er sikker på at holdet kan slutte i den øverste halvdel af serien til næste sæson.
Sæsonens sidste kamp bliver kampen mod TST. Den skal spilles på Lime Stadion i stedet for i Studstrup, som det oprindelig var planlagt.
Kampen bliver samtidig træner Martin Winthers afskedskamp, så derfor håber han på at spillerne er klar til at give ham et ordentligt farvel.

KAMPFAKTA

Skødstrup SF - VRI 2 - 2 (0-1) Serie 3, pulje 16 Lørdag 31. oktober på Studstrup Idrætsanlæg 0 - 1 VRI o - 2 VRI 1 - 2 Christian Lundberg (65. minut) 2 - 2 Christian Lundberg (80. minut)

Publiceret 05 November 2009 17:43