Et bølgende dannebrog, der skal symbolisere, at det velgørende humanitære arbejde er en hjertesag for Lions Club i Midtdjurs, også i julen.

Et bølgende dannebrog, der skal symbolisere, at det velgørende humanitære arbejde er en hjertesag for Lions Club i Midtdjurs, også i julen.

Kontroversiel tegner bag året Lions julemærke

Tegneren Kurt Westergaard er manden bag årets Lions julemærke i Midtdjurs.

Af
Af Lars Norman Thomsen

Den kontroversielle tegner Kurt Westergaard, der blev en international figur i mediebilledet med sin omdiskuterede Muhammed-tegning i Jyllands-Posten, har tegnet dette års Lions julemærke i Midtdjurs.
Det er 21. år i træk, at Lions Club i Midtdjurs udgiver et julemærke.
"Der er i år trykt 1000 ark hver med 20 mærker til den beskedne pris af 30 kr. pr ark," fortæller præsidenten for Lions Club Midtdjurs, Jakob Jakobsen.
De første 10 år var kommunens kirker på skift afbildet på julemærkerne. Derefter blev der taget fat på præstegårdene. Det senere år har det været kendte og bevaringsværdige bygninger, der har været afbildet.

Tidligere insitutionsleder

Kurt Westergaard har valgt bølgende danebrogsflag som motiv på årets julemærke. Motivet skal symbolisere, at det velgørende humanitæe arbejde er en hjertesag for Lions, også i julen.
Kurt Westergaard har en fortid som institutionsleder i Ryomgård. Han var tilbage i 70'erne leder af Aktivitetscentret på Marie Magdalene Skole, da skolen overgik til at blive en amtslig skole for fysisk-psykisk handicappede.
Julemærkerne kan købes i de lokale pengeinstitutter, i brugser og hos købmænd.

Publiceret 05 November 2009 11:35