Også i kælderen var der gys og gru for de modige. Her var der

Også i kælderen var der gys og gru for de modige. Her var der "pyntet op" med blodige arme og ben (fra dukker).

200 unge til fest og dans på bunden af den gamle svømmehal

200 unge i Norddjurs Ungdomsskole holdt fredag aften i forrige uge halloweenfest med gru og gys - og dans i bunden af den gamle svømmehal i Grenaa.

Af
Af Anette Bonde

Norddjurs Ungdomsskole indtog fredagen før Halloween den gamle svømmehal i Grenaa. Den gamle bygning var pyntet indenfor, og forbipasserende kunne se mystiske lysglimt i vinduerne.
Ungdomsklubben i Grenaa havde inviteret unge fra hele Norddjurs til Halloween fest i de forladte og noget ramponerede lokaler. De udgjorde de perfekte rammer for festen med gys, gru, og ægte spindelvæv i hjørnerne.

Hvem tør købe slik af denne fyr? Klubmedarbejderne gjorde hvad de kunne for at skabe den rette Halloween stemning.

Hvem tør købe slik af denne fyr? Klubmedarbejderne gjorde hvad de kunne for at skabe den rette Halloween stemning.

Ingen alkohol på J-aften

Som alle andre arrangementer i Norddjurs Ungdomsskole - UngdommensHus var festen uden alkohol og stoffer. Men det afskrækkede ikke de op mod 200 unge, der havde valgt at tage imod invitationen, og festede løs på bunden af det tomme svømmebassin. Mads Nedergaard fra Grenaa Ungdomsklub er da også meget tilfreds med fremmødet.
"På en aften, hvor der generelt var gang i byen, både med frigivelsen af årets juleøl, og med Ufo/Yepha, der spillede i Pavillonen, så syntes jeg, at det er fedt, at så mange alligevel valgte at komme ned til os og have det sjovt uden at være fulde."

Op imod 200 unge deltog i festen i de unikke rammer på bunden af svømmebassinet.

Op imod 200 unge deltog i festen i de unikke rammer på bunden af svømmebassinet.

På bunden for første og sidste gang

Det var sandsynligvis både første og sidste gang, der var mulighed for at danse på bunden af svømmebassinet. Snart går håndværkerne nemlig i gang med ombygningen af den gamle svømmehal, så ungdomsskolen efter sommerferien kan rykke ind i bygningen permanent.
Det er planen, at ungdomsskolens administration skal være i de tidligere omklædningsrum, og i selve hallen bliver der indrettet nye lokaler til henholdsvis ungdomsklub og juniorklub samt nogle fælles lokaler.

Publiceret 05 November 2009 17:00