Ugens lokalkonkurrence:

Vind ny cd med Ann-Mette Elten

Den tidligere frontfigur i det aarhusianske poporkester er gået solo og er lige nu aktuel med en ny cd "Close to You".

Af
Af Lars Norman Thomsen

"Hjem til Aarhus" blev monsterhittet for sangerinden Ann-Mette Elten og det aarhusianske poporkester På Slaget 12 i midtfirserne. Nummeret var skrevet af Jens Folmer Jepsen, der nu er kommet højt på strå i det aarhusianske kulturliv som leder af Aarhus Festuge.

På Slaget 12 har siden formået at holde sig kørende på den danske scene. I de senere år med en række "Let's Dance" plader som afsæt til at komme ud og spille.
Det har længe ligget frit svævende luften, at forsanger Ann-Mette Elten skulle lave en soloplade, og den er på gaden nu. "Close to You" hedder den, og den er i ndspillet med "The City Of Prague Philharmonic Orchestra". Som titlen på albummet næsten antyder er det de store pop/rock ballader, som Ann-Mette Elten disker op med. Fra tracklisten kan nævnes: "Love Hurts", "Without You" (duét med Stig Rossen), "If You Leave Me Now" og Bee Gees-klassikeren "Words".

Vi sætter fem eksemplarer af "Close to You" på spil i denne uges lokalkonkurrence.
Du deltager, hvis du svarer på følgende spørgsmål: I hvilket band synger Ann-Mette?

a. Tv2?
b. På Slaget 12?
c. Dodo and The Dodos?
Send en mail med svaret - mrk. konkurrence uge 45 - senest mandag 9. november kl. 08.00 til konkurrence.ostjylland@lokalavisen.dk. Husk at oplyse, navn, adresse og telefonnummer, så vi ved, hvortil billetterne skal sendes.
Vinderne får direkte besked.

Publiceret 03 November 2009 15:15