Fotogalleri:

Gymnastisk farvel til Skødstrup skole

Skødstrup skoles administrative leder, John Vogt, er gået på pension, og han fik mandag eftermiddag hjælp af Flying Superkids til at sige farvel til skolen.

Af
Af Mogens Greve

65-årige John Vogt blev uddannet som lærer i 1971 og har været på Skødstrup skole siden 1973.
Fredag 30. oktober var det så blevet sidste arbejdsdag på skolen, og foran venter et nyt liv og en velfortjent pension.

Fri fra skole

John Vogts to børn har været med i Flying Superkids, hvor hans hustru stadig sidder i bestyrelsen, så det var en nærliggende tanke at høre, om nogle af børnene fra Flying Superkids ville hjælpe ham med om mandagen at give skolen et stort og gymnastisk farvel.
Det ville de gerne, så nogle voksne ledere tog fri nogle timer fra dagens øvrige gøremål, og en masse gymnastikbørn fik tidligt fri fra skole for at være med gulvet - og i luften - i Skødstruphallen ved siden af skolen.

Klapsalver

De mange tilskuere tog mod gaven med klapsalver og begejstrede udbrud, når de små gymnaster gav smagsprøver på deres evner, hvor niveauet nok ligger en anelse højere end det, Skødstrup hallen til hverdag lægger halgulv til.
Efter det gymnastiske indslag holdt John Vogt afskedsreception.

John Vogt blev i 1982 viceskoleinspektør på Skødstrup skole, og i 2005 blev han skolens administrative leder. Han er meget afholdt blandt elever og lærer, og selv om han er ekspert i IT, har dette ikke overskygget de kreative sider. Der er næppe mange administrative skoleledere der som John Vogt også kan skrive ”Løve i Folk og røvere i Kardemommeby” og ”Gummi Tarzans far” på visitkortet - efter roller i flere af skolens årlige dramaforestillinger.

Publiceret 03 November 2009 09:45