HEI's oprykning blev fejret med ædle dråber.

HEI's oprykning blev fejret med ædle dråber.

Seriefodbold:

HEI gjorde rent bord

Med 4-2 sejr over Korsholm vandt HEI sin tiende hjemmesejr i træk og sikrede sig oprykning til serie 3.

Af
Af martin Schultz

Hjortshøj/Egå Idrætsforening gjorde rent bord for turnerings-sæsonen 2009, da holdet vandt sin tiende sejr ud af ti mulige på hjemmebanen på Skæring Stadion. Gæsterne fra Korsholm blev søndag sendt hjem med et 4-2 nederlag, som desværre for dem betyder, at den står på Serie 5 bold, når sæsonen 2010 åbner til april.
HEI havde som bekendt allerede inden kampen sikret sig oprykning til serie 3, og de 90 minutter bar da også præg af, at det var gæsterne der havde mest på spil. De orangeklædte fra Korsholm kæmpede efter bedste evne, og gjorde det især i 1. besværligt for HEI'erne.

Sluttede med manér

Det var dog tydeligt, at HEI var det bedste hold, men individuelle fejl, samt manglende skarphed foran mål gjorde, at HEI først i den sidste fjerdedel af opgøret sikrede sig sejren, da de her gik fra 2-2 til 4-2, og derved slukkede gæsterne sidste håb om at klare frisag i rækken.
"Ikke en af HEI's smukkeste kampe i dette år, men det var trods alt dejligt at slutte af med en sejr, så man kunne nyde oprykningspilsnerne lidt bedre. Det havde også været en lidt flad fornemmelse at tabe til en nedrykningkandidat i den afsluttende turneringskamp," siger Morten Olesen fra HEI.
"Som sagt var det HEI's tiende sejr i træk på hjemmebanen, hvor 2009 statistikken bliver svær at slå for kommende HEI generationer - 10 sejre af 10 mulige og en samlet score for året på 52-10."

KAMPFAKTA

HEI - Korsholm 4-2 (1-1) Serie 4 Søndag 18. oktober på Skæring Stadion Målscorere: HEI: Mads Jensen, Jakob Nørgaard, Jacob Ulrich 2 Opstilling HEI: Rene Støve, Lars "Langtå" Christensen, Nick Sandberg, Claus Henckel, Mads Nørgaard, Michael Skals Jacobsen, Jakob Nørgaard, Jacob Ulrich, Jan Martiri, Mads Jensen og Rasmus Skov, Bænken Ali Khatam, Martin Richter og Morten "mo" Olesen.

Publiceret 22 October 2009 12:58