Stenvads Michael Hald nåede højest i duellen i IFM's straffesparkfelt.

Stenvads Michael Hald nåede højest i duellen i IFM's straffesparkfelt.

Seriefodbold:

Hattrick i Stenvad-sejr over IFM

Angriberen Stig Zacher scorede alle Stenvads mål i 3-1 sejr over IF Midtdjurs i serie 2.

Af
Af Martin Schultz

Der stod vigtige point på spil, da rækkens to bundhold IF Midtdjurs og Stenvad B søndag eftermiddag mødtes på Ryomgård Stadion. IF Midtdjurs kunne med en sejr bringe sig i kontakt med Nørager over nedrykningsstregen inden de to klubbers møde i næstsidste spillerunde.
IF Midtdjurs har mistet en håndfuld stamspillere i sommer og træner Ingi Thordarson har fået lidt af en opgave med et få spillet et nyt hold sammen med mange unge spillere. I de seneste kamp har det dog givet bonus med to sejre og en uafgjort kamp, så holdet burde have været tændt i kampen for at undgå nedrykning.
Men de unge IFM'ere udnyttede ikke chancen mod et endnu engang afbudsramt Stenvad hold uden flere profiler, og IFM rykkede med et 3-1 nederlag ned på rækkens sidsteplads.

IFM's formstærke målmand Peter Have måtte slippe tre mål ind, men har her et sikkert greb om bolden.

IFM's formstærke målmand Peter Have måtte slippe tre mål ind, men har her et sikkert greb om bolden.

Målløs første halvleg

Stenvad havde overtaget i første halvleg og fik flyttet bolden godt rundt, men Midtdjurs lagde heller ikke det store pres på modstanderens boldholder.
Udeholdet fik flere gode muligheder i første halvleg, men manglede den sidste skarphed i sidste eller næstsidste aflevering. IFM forsøgte hele tiden at lægge pres på Stenvad med lange bolde ind i deres felt i selve spillet og ved dødbolde, men fik ikke scoret på deres muligheder og første halvleg endte 0 – 0.

Midt i 2. halvleg appellerede Stenvad for straffespark, men dommeren lod spillet fortsætte.

Midt i 2. halvleg appellerede Stenvad for straffespark, men dommeren lod spillet fortsætte.

To minutters spænding til slut

I anden halvleg blev Stenvad mere skarpe og udnyttede, at de var hurtigere end IFM' spillere. Det resulterede i to gode soloture af Stig Zacher, der begge gav mål til gæsterne.
I det 85. minut kom der lidt spænding ind i kampen, da Stenvads Michael Rasmussen i en klumpspils situation tilsyneladende satte hånden på bolden inde på stregen. Kampens dommer var ikke i tvivl. Straffe til Midtdjurs og rødt kort til Michael Rasmussen. Jonas Simonsen scorede sikkert på straffesparket.
IF Midtdjurs smed hele styrken frem og det gav plads bagude. To minutter efter reduceringen tog Simon Zacher et hurtigt indkast og sendte Jesper Birch afsted. Midtdjurs' forsvar opdagede faren for sent, og Jesper Birch kunne nemt spille en helt fri Stig Zacher, der bare behøvede at sætte indersiden på til 3-1.
"Det blev ikke den helt store fodboldkamp, men alligevel er vi godt tilfredse med de tre point, som trods alt giver os noget at spille for i de næste par kampe," siger Stenvad træner Keld Kristensen.
I næste spillerunde møder Stenvad HOG Hinnerup, mens IF Midtdjurs møder DGL 2000 Århus.

KAMPFAKTA

IF Midtdjurs - Stenvad 1 - 3 (0 -0) Serie, pulje 18 Søndag 18. oktober på Ryomgård Stadion Målscorere: 48. min 0-1 Stig Zacher 60. min 0-1 Stig Zacher 85. min 1-2 Jonas Simonsen/straffe 88. min 1-3 Stig Zacher Gule kort: Stenvad: Casper Bertelsen (75 min.) Røde kort: Stenvad: Michael Rasmussen (85. min)

Publiceret 21 October 2009 10:52