Nørre Djurs HK skal i aften forsøge at fortsætte den gode stime, når holdet møder AGF på udebane.

Nørre Djurs HK skal i aften forsøge at fortsætte den gode stime, når holdet møder AGF på udebane.

Seriehåndbold:

God start for Nørre Djurs HK

Nørre Djurs HKs herrehold i Jyllandsserien har startet sæsonen med to sejre. I aften gælder det en svær dyst mod AGF på udebane.

Af
Af Lars Norman Thomsen

Nørre Djurs HK har med ansættelsen af trænerduoen Karsten Andersen og Per Thomsen signaleret, at klubben er indstillet på at satse på herreafdelingen i denne sæson. Førsteholdet i Jyllandsserien lagde ud med at vinde over Kristrup med 31 - 25 efter pauseføring 15 - 13.
Nørre Djurs HKs Rene Høyer var outstanding i denne kamp med 13 mål på bare 14 forsøg. Nørre Djurs HK trykkede på fra start og førte i løbet af de første 10 minutter med 6 - 0. Resten af 1. halvleg blev det kun til ni scoringer, medens Kristrup scorede 13 mål.
En konstruktiv samtale spillere og trænere imellem i pausen fik ikke umiddelbart effekt efter pausen, hvor dumme personlige fejl og hasarderede afslutninger prægede indsatsen fra Nørre Djurs HKs side.
Kristrup var faktisk med til 23 - 22 10 minutter før tid. I den periode viste veteranmålmand Klaus Allermann format ved nærmest solo at holde sit hold inde i kampen med flere klasseredninger, hvor forsvaret sejlede rundt.
I slutfasen udnyttede Nørre Djurs HK begyndende træthed hos Kristrup til at score en række hurtige contramål, så der ikke for alvor var tvivl om slutresultatet.

Sejr i pokalen

Tirsdag aften var Nørre Djurs HK i ilden i Nordea Cup, årets pokalturnering mod Ebeltofts Serie 1 Herrer på udebane.
Efter to halvlege, der var lidt som nat og dag, vandt Nørre Djurs HK lokalopgøret med 25 - 21 efter at have været bagud med 13 - 8 ved pausen.
Nørre Djurs HK var bagud med 1 - 6 efter 10 minutter og 4 - 10 efter 20 minutter: En velfortjent skideballe i pausen bevirkede, at Nørre Djurs HK kom helt anderledes ud til 2. halvleg. Med 20 minutter igen førte Nørre Djurs HK således med 17 - 14.
Garderhøje Anders Olsen, der endnu har alderen til ynglingehåndbold, scorede syv mål efter pausen, hvor også målmand Dennis Johansen diskede op med 17 redninger.
I aften, torsdag, møder Nørre Djurs HK på udebane AGF. En svær kamp på papiret i omgivelser, der ikke just motiverer til en stor indsats. AGF er et typisk hjemmehold, der kan mønstre et stærkt mandskab hjemme og et lidt tyndere på udebane.
AGF besejrede i holdets første kamp Aastrup/Hammelev - Grenaa med 26 - 23.
Nørre Djurs HK og Aastrup/Hammelev - Grenaa tørner iøvrigt sammen i et rigtigt bråvallaslag i Nørre Djurshallen fredag 23. oktober.

Publiceret 15 October 2009 10:56