Seriefodbold:

Stenvad hentede de første tre point i serie 2 med sejr over IF Midtdjurs

Med en 3 - 2 sejr over IF Midtdjurs i en jævnbyrdig kamp fik Stenvad nyt håb i rækken.

Af
Af Lars Norman Thomsen

Søndagens kamp mellem Stenvad og IF Midtdjurs på Stenvad Stadion var afgørende i den forstand, at vinderen ville kunne se lidt lysere på fodboldlivet i de kommende uger.
Før kampen havde Stenvad endnu ikke prøvet at vinde, medens IF Midtdjurs havde et enkelt point med i tasken.
Kampen startede meget afvekslende, og der var forholdsvis god plads at spille på i begge ender af banen. Allerede efter 5 minutter havde begge hold haft en god chance.
Fem minutter senere spillede IF Midtdjurs en god bold i bagrummet hos Stenvads forsvarskæde, og det resulterede i en scoring.
Bare 2 minutter senere kom Stenvad imidlertid på 1 - 1, da Casper Bertelsen, der netop er hjemvendt fra Vivild, blev sendt afsted i dybden med en god bold, og på sin første berøring smukt spillede på tværs til forreste stolpe, hvor Rene Høyer satte indersiden på, så bolden endte i netmaskerne.
"Herefter havde vi flere store chancer, bl.a. var Jan Klausen helt alene igennem, men hans skud blev pareret af Midtdjurs målmanden," fortæller Stenvad træner Keld Kristensen.
Det blev dog Midtdjurs som kunne gå til pause med en føring i ryggen. En returbold blev ikke opfanget af en Stenvad spiller, og det straffe Midtdjurs yderst effektivt.

Scoring i sidste minut

I anden halvleg havde heller ingen af holdene et overtag. Midtdjurs havde et par gode muligheder, og Stenvad to afslutninger på stolpen.
I det 60. minut sparkede Casper Bertelsen udligningen hjem, da han resolut afsluttede et godt angreb sat i scene af Theis Larsen.
Først i sidste minut lykkedes det Stenvad at score til 3-2. Jan Klausen scorede på et godt skud som afslutning på en fase af kampen, hvor Midtdjurs var presset helt i bund.
"I slutfasen lykkedes det faktisk Midtdjurs at komme tæt på en udligning, men vi fik afværget forsøget i sidste minut. En god sejr til os, mens Midtdjurs må ærgre sig over nogle store brændte chancer," siger Keld Kristensen.

Matchfacts:

Stenvad B - IF Midtdjurs Spilledato: 30/8-09 Serie/række: Serie 2 Resultat: 3-2 (1-2) Målscorer/e: 10. min 0-1 Midtdjurs 12. min 1-1 Rene Høyer 44. min 1-2 Midtdjurs 60. min 2-2 Casper Bertelsen 89. min 3-2 Jan Klausen

Publiceret 01 September 2009 12:58