Grenaa IF kom med sejren over Skødstrup på førstepladsen i serie 3

Grenaa IF kom med sejren over Skødstrup på førstepladsen i serie 3

Seriefodbold:

Grenaa vandt en sikker sejr over Skødstrup i serie 3

Grenaa IF kom på førstepladsen i serie 3 efter søndagens 4 - 1 hjemmesejr over Skødstrup.

Af
Af Lars Norman Thomsen

" Lad det være sagt med det samme, det blev aldrig en velspillet kamp, men alligevel får vi scoret fire mål over for et forsvar som var i gavehumør," var assistenttræner i Grenaa IF, Jan Thomsens, umiddelbare kommentar efter, at han havde set sit hold vinde hjemmekampen over Skødstrup med 4 - 1.
Allerede i det femte minut pressede Jimmi Sørensen Skødstrups målmand på en ufarlig bold, men målmanden fik ikke sparket væk, så det blev til en gratis chance til Jimmi Sørensen, som han sikkert sparkede i et tomt mål til 1-0.
I det 28. minut opstod der en klumpspilssituation i modstandernes felt, hvor en forsvarsspiller ikke fik clearet, og den chance var Grenaa IFs Simon Dethlefsen ikke sen til at udnytte til 2-0.
Blot fem minutter senere tog den hurtige Daniel Galler en solotur på en halv banelængde. Han blev nedlagt i det kriminelle felt, og det udløste et straffespark som Allan Lynge udnyttede til pauseføring 3-0.
"Rent spillemæssigt blev anden halvleg heller ikke noget kønt syn rent tilskuermæssigt, dog var der chancer, men først i det 83. minut, scorede vi til 4-0 ved Jonas Johnsen, hans første turneringsmål," fortæller Jan Thomsen.

Skødstrups Kresten Horn reducerede med få minutter igen til slutresultatet 4 - 1.
Skødstrup fik begge sine forwards, Christian Lundberg og Dennis Thomsen, skadet, og træner Martin Winther mente efter kampen, at hans hold havde været for tøvende undervejs, men også at Grenaa IF fortjente sejren. "Grenaa må blive et af de hold der ender i toppen," lød det fra Martin Winther, der
sammen med sit hold endnu jagter den første sejr. Hidtil er det kun blevet til et point i fire kampe.

Hos Grenaa IF imponerede unge Simon Dethlefsen, der i de unge år var en del af et stærkt kuld af talentfulde spillere i Aastrup/Hammelev.

Matchfacts

Grenaa IF - Skødstrup Spilledato: Søndag 30. august Serie/række: Serie 3 Pulje 36 Resultat: 4 - 1 (3 - 0) Målscorer/e : 1-0 Jimmi Sørensen (5) 2-0 Simon Dethlefsen (28) 3-0 Allan Lynge (straffe 33) 4-0 Jonas Johnsen (83) 4-1 Kresten Horn (84) Gule/røde kort: Grenaa IF: Brian Engelund Skødstrup: Kjartan Haunstrup og David Jørgensen.

Publiceret 01 September 2009 14:31