Carsten Bech (nummer 2 fra h.) klandrer et par socialdemokrater for manglende forståelse for embedsmændenes situation i en prekær økonomisk tid for Syddjurs Kommune.

Carsten Bech (nummer 2 fra h.) klandrer et par socialdemokrater for manglende forståelse for embedsmændenes situation i en prekær økonomisk tid for Syddjurs Kommune.

Carsten Bech:

- S er uansvarlige

Det Radikal Venstres gruppeformand og borgmesterkandidat klandrer socialdemokratiske byrådsmedlemmer for manglende forståelse for embedsmændenes situation.

Af
Af Lars Norman Thomsen

" I en situation hvor der alene på området for Familier og Instituitioner er et overforbrug på cirka 40 millioner kroner. I en tid hvor Syddjurs Kommune er sat under administration p.g.a hul i kassen, og hvor vi har en opgave om at finde størst mulige besparelser, så går socialdemokrater ud offentligt og kritiserer de embedsmænd der forsøger at modvirke overforbruget. Det er ikke særligt motiverende i forhold til at få budgetterne overholdt. Embedsmænd der forsøger at overholde budgettet skal have ros og ikke ris. Syddjurs Kommune er ganske enkelt ikke i en situation hvor vi kan tillade os at køre med tomme busser, og holder istitutioner åbne, hvor der ikke er børn," siger Det Radikales Venstres Carsten Bech.
Den radikale gruppeformand og borgmesterkandidats kritik er rettet imod Socialdemokraterne, Anette Quist Busk og Kai Petersen, som har været ude med kritik af afgørelser, der er truffet af forvaltningen. Busk har været mest mest ude med riven, fordi flere busafgange er blevet sløjfet, medens Kai Petersen har efterlyst mere forhåndsinformation om lukning af to gæstehuse.

Se vedhæftede artikel: " Forvaltningens beføjelser giver politikerne problemer

Publiceret 01 September 2009 09:10