Kim Bruun Nielsen, der bor i Grenaa, er ny sekretariatschef i Norddjurs Kommune pr. 1. oktober.

Kim Bruun Nielsen, der bor i Grenaa, er ny sekretariatschef i Norddjurs Kommune pr. 1. oktober.

Ny sekretariatschef i Norddjurs Kommune

Kim Bruun Nielsen bliver ny sekretariatschef i Norddjurs Kommune pr. 1. oktober 2009.

Af
Af Anette Bonde

Det blev 44-årige Kim Bruun Nielsen, nuværende sekretariatschef for social og sundhed i Favrskov Kommune, som bliver ny sekretariatschef for direktionssekretariatet i Norddjurs. Kim Bruun Nielsen afløser Ove Nielsen, som i juli i år overgik til en stilling som seniorkonsulent.
Den kommende sekretariatschef, som bor i Grenaa, er uddannet cand. scient. adm. fra Aalborg Universitetscenter i 1991 og har flere års erfaring med kommunal ledelse på CV'et, idet han udover sit arbejde i Favrskov har været afdelingsleder i social - og sundhedsforvaltningen i Hinnerup Kommune.
Desuden har han været fuldmægtig på Odder Centralsygehus, fuldmægtig i det daværende Storstrøms Amt samt deltaget i en lang rækker kurser og efteruddannelse indenfor blandt andet ledelse, politikerbetjening, økonomi og kommunikation.
Kim Bruun Nielsen skal stå i spidsen for sekretariatets medarbejdere, som blandt andet beskæftiger sig med udvalgsdagsordener, sekretærbistand og rådgivning af direktion og kommunalbestyrelse, valg, forsikring, jura og kommunikation.
Derudover bliver han også chef for rådhusbetjente, kantinepersonale og rengøringsmedarbejdere.

Publiceret 01 September 2009 12:19