Seriefodbold:

Tre kampe på en uge gav to TRIF-sejre

To turneringskampe og en pokalkamp indenfor fire hverdage gav trætte ben hos TRIF.

Af
Af Martin Schultz

TRIF's nedrykkere fra serie 3 tog i sidste uge hul på efterårssæsonen og fik både tre point ind på kontoen og opnåede avancement i Jysk Pokalturnering.
Tirsdag aften spillede TRIF's bedste herrer således efterårets første kamp og måtte i Ebeltoft indkassere et klart 4-1 nederlag til et ungt og teknisk stærkt Ebeltoft hold. Alle hjemmeholdets fire mål blev sat ind i første halvleg. I anden halvleg strammede TRIF'erne ballerne og Søren Alsen kunne pynte på resultatet med et enkelt mål.

Vil rykke op igen

Torsdag aften spillede TRIF på udenbane pokalkamp mod Nielstrup/Voldum UI og vandt en 2-0 sejr på mål af Jakob Boye og Jeppe Henriksen.
Allerede fredag aften skulle spillerne på banen igen på udebane mod FC Grenaa. I en jævnbyrdig kamp lignede resultatet en uafgjort kamp, men i kampens døende sekunder fik Peter Johansen scoret det afgørende mål, så TRIF kunne køre hjem til Rønde og Thorsager med en 4-3 sejr i bagagen.
Søren Johansen scorede også TRIF's første mål. Derudover stod det på to Alsen scoringer ved brødrene Søren og Michael Alsen.
Cheftræner Flemming Mathiesen og assistent René Hansen har lavet aftale med TRIF frem til årsskiftet.
"Det var en skuffelse at rykke ned, og vores mål er at rykke op igen, men vi ved det bliver svært," siger Flemming Mathiesen.

Publiceret 31 August 2009 17:22