Seriefodbold:

Rougsø sejr i uskøn kamp

Spentrup havde mest travlt med at forsvare sig i 3-1 nederlag mod Rougsø FF i serie 3.

Af
Af Martin Schultz

Rougsø FF fik sin anden sejr efter premieren mod Allingåbro, da Spentrup blev slået med de samme cifre 3-1.
Ifølge Lokalavisen observatør var det en kamp lige til glemmebogen. Der blev spillet godt forboldbold i perioder, men der var meget langt imellem snapsene.
Det eneste der skete i første halvleg var et gult kort til Søren Jakobsen. Spentrup spillede ikke ret godt fodbold, men var opsatte på at blokere for Rougsø s opspil. Derfor kunne Rougsø FF ikke få gang i pasningsspillet og måtte gang på gang ty til enkeltmands angreb.

Tre mål til Rougsø

Hvad Rougsø træner Brian Skårup har sagt til spillerne i halvlegen, er ikke godt at vide, men allerede efter tre minutter inde i anden halvleg fik Jakob Christensen fat i bolden og scorede til 1 – 0. Søren Fynbo fulgte op i det 12. minut ved at score til 2 – 0. Det fik Rougsø til at blunde lidt og tillade Spentrup at score et tilfældigt mål til 2 – 1, men hjemmeholdets Jesper Thomsen slog straks kontra og scorede til slutresultatet 3 – 1. Resten af kampen gik som første halvleg uden de store chancer til nogen af holdene.
Det så ud til at Spentrup koncentrerede sig mest om at forsvare sig. I det fremadrettede spil havde de kun en til to mand, der kunne spille lidt. Det var tydeligt, at det frustrerede Rougsø spillerne, at de ikke kunne få spillet til at køre på Spentrups banehalvdel.

KAMPFAKTA

Rougsø FF - Spentrup 3 - 1 (0 - 0) Serie 3 Målscorere: 1 - 0 Søren Jakobsen (48. minut) 2 - 0 Søren Fynbo (60. minut) 2 - 1 Spentrup (64. minut) 3 - 1 Jesper Thomsen (65. minut) Gult kort: Søren Jakobsen (25. minut)

Publiceret 25 August 2009 16:00