Seriefodbold:

IFM tabte på mål i sidste sekund

Hinnerup scorede sejrsmålet i 4. minut af dommerens tillægstid i 1-0 sejr over IFM i serie 2.

Af
Af Martin Schultz

IF Midtdjurs har måttet sige farvel til en række stamspillere ved indledningen til efterårssæsonen. Kasper og Brian Friis, Jesper Simonsen, Mads Groth, og Kasper Jensen har alle sagt farvel til de røde fra Ryomgård, så træner Ingi Thordarson er i færd med at bygge et nyt hold op af unge spillere.
Holdet har fået tilgang af Casper Munk Rasmussen fra IF Mols og han har allerede etableret sig på holdet.
"Der er ikke mange som forventer det store af os i denne sæson, men holdet har overrasket mig med sin fightervilje. Kan vi undgå skader og sygdom, kan vi overraske alle," siger Ingi Thordarson.
I efterårets første kamp spillede IFM 1-1 mod Skovbakken på hjemmebane. Jonas Simonsen udlignede for IFM i det 80. minut.

IFM manglede heldet til sidst

Fredag aften tabte IFM på udebane til Hinnerup i en dramatisk kamp, hvor afgørelsen faldt i 4. minut af dommerens tillægstid.
Midtdjurs IF spillede en rigtig flot 1. halvleg og fik nogle store chancer, som de ikke kunne
omsætte til mål. I 2. halvleg fik Hinnerup mere styr på spillet og lagde stort pres på IFM-forsvaret, men med en god fight af hele holdet og en storspillende Peter Have i målet havde Hinnerup svært ved at komme til de store chancer.
Midtdjurs IF fik en stor chance et minut før tid, da Mads Thomsen kom fri alene foran mål, men ikke ramte bolden. Dommeren vurderede at kampen skulle gå 4 minutter i overtid og i sidste sekund scorer Hinnerup med et kanonskud udefra til sejrsmålet 1 – 0.
"Det er altid svært at tabe på denne måde men vi fightede godt og manglede lidt held til sidst. Alle spillerne viste flot holdindsats, men vi mangler større kondition til at spille kampene færdige," siger Ingi Thordarson.

KAMPFAKTA

Hinnerup - IF Midtdjurs 1 - 0 (0 - 0) 21. august. Serie 2, pulje 18 Målscorer: 1 - 0 Hinnerup (94. minut) Gule kort: Mads Thomsen

Publiceret 25 August 2009 13:23