Seriefodbold:

Grenaa IF tilbage på sporet

Mørke IF besejret med 3-0 af Grenaa IF i serie 3 opgør.

Af
Af Martin Schultz

Mens Mørke IF kom med en flot 5-1 sejr over Virup i sæsonpremieren, var Grenaa IF ude på at revanchere det lidt skuffende 3-0 nederlag på udebane mod Tilst. Så det var en flok tændte Grenaa IF spillere, som løb på banen mod det gæstende hold fra Mørke IF.
Cheftræner Birger Klibo havde lagt en taktik som skulle modstå et Mørke hold, som lever på lange bolde frem og ikke mindst på dødbolde, hvor der satses på deres meterhøje folk. Den taktik skulle vise sig at være god, da man fra første fløjt af havde rimelig styr på det og et overtag i kampen.
Allerede i det femte min. kom den første chance efter et hjørnespark, men Mørkes målmand fik pareret flot.

Daniel Galler scorer til 1-0

"Vi prøvede at etablere noget spil over kanterne, men manglede lige det sidste for at spille os til de store chancer, mens Mørke et par gange var lige ved at få et par chancer efter indkast mod deres kæmper," fortæller Jan Thomsen fra Grenaa IF.
I det 29. minut kom målet. Daniel Skak plukkede en lang bold fra Mørkes forsvar ned og sendte Mads Harbo af sted på venstrekanten. Han ffik lidt heldigt sat et par modstandere af og spillede Daniel Galler fri, som prikkede bolden i kassen til en fortjent føring på 1-0, som også var resultatet ved pausen.

Totalt udspillet Mørkeforsvar ved 2-0

Anden halvleg startede med et massivt overtag til Grenaa IF og der gik kun to minutter før målet til 2-0 kom. Hele syv stationer blev brugt før et totalt udspillet Mørkeforsvar kunne se Mads Harbo Hansen dreje rundt på en tallerken og hamre bolden i nettet uden chance for keeperen.
Det mål så ud til at slukke den sidste gnist hos gæsterne og i det 72. minut lukkede Jimmi Sørensen endegyldigt kampen til 3-0 efter et flot indlæg fra kanten af Heine Olsen.
Simon Dethlefsen, som afløste Søren Grandt efter den halve time i første halvleg, blev kåret til "Man of the match".
"Nu er vi på tavlen og håber at vi kan gøre det godt igen allerede på tirsdag, hvor vi gæster VRI på udebane," siger Jan Thomsen.

Grenaa IF - Mørke IF 3-0 (1-0)

Serie 3, pulje 36 Søndag 23. august Målscorere: 1-0 daniel Galler (29. minut) 2-0 Mads Harbo Hansen (47. minut) 3-0 Jimmi Sørensen (72. minut) Gult kort: Jimmi Sørensen

Publiceret 25 August 2009 10:25