Seriefodbold:

Dommeren stjal sejren fra Skødstrup

Dommeren fløjtede kampen af mens bolden sejlede i mål, da CIF og Skødstrup delte point med 2-2 i serie 3.

Af
Af Martin Schultz

Skødstrup SF indledte efterårssæsonen med et hjmemmebanenederlag på 6-3 til KPI. Så det var på grund af en del afbud med lidt bange anelser Skødstrups træner Martin Winther så frem til udekampen mod CIF
" Men spillerne viste høj moral - og for første gang i lang tid kom vi til at stå godt på banen. Vi holdte CIF fra de store chancer i starten og begyndte selv at komme frem til lidt. Efter en 1-0 føring ved pausen og en scoring til 2-0 midtvejs i anden halvleg så det meget fornuftigt ud," siger Martin Winther.

Sætter 2-0 føring over styr det sidste kvarter

Men Skødstrup spillernes kræfter slap op omkring et kvarter før tid og holdet blev sat under et kraftigt pres. Med 8 minutter tilbage kom reduceringen og med 4 minutter tilbage kom udligningen. "Alligevel kom vi fint igen og kom til sidst igennem efter et flot angreb. David Jørgensen afsluttede perfekt og bolden er på vej i mål," siger Martrin Winther.
På dette tidspunkt valgte dommeren at fløjte kampen af.
"Mystisk han ikke kunne vente bare et sekund. Det havde betydet tre point til os. Stemningen var naturligvis lidt trykket efter kampen, hvor alle, selv modstanderne, følte, at dommeren havde stjålet vores sejr. Dog skal spillerne roses for de første 75 minutter, som var det bedste der er spillet i lang tid."

KAMPFAKTA

Christiansbjerg IF - Skødstrup 2 - 2 (0 - 1) Lørdag 22. august, serie 3 Målscorere 0 - 1 Dennis Thomsen (35. minut) 0 - 2 Christian Lundberg (65. minut) 1 - 2 (82. minut) 2 - 2 (86. minut)

Publiceret 25 August 2009 12:05