Den nybagte far Uffe Bach Jacobsen er igen blevet en fast del af fodboldmiljøet i Viking Pindstrup, hvor der hersker optimisme på førsteholdets vegne i serie 4.

Den nybagte far Uffe Bach Jacobsen er igen blevet en fast del af fodboldmiljøet i Viking Pindstrup, hvor der hersker optimisme på førsteholdets vegne i serie 4.

Seriefodbold:

Sikker sejr til Viking Pindstrup i lokalopgøret

Viking Pindstrup vandt en en sikker 4 - 0 sejr over IF Midtdjurs i serie 4 i fredagens aftenkamp på Ryomgård Stadion.

Af
Af Lars Norman Thomsen

Der var aldrig tvivl om udfaldet af fredagens dyst mellem hjemmeholdet IF Midtdjurs og Viking Pindstrup i serie 4.
Viking Pindstrup vandt en sikker sejr på 4 -0 efter pauseføring 1 - 0.
IF Midtdjurs, der trænes af den tidligere Viking Pindstrup målmand Tonny Hansen, havde onsdag aften kontaktet Viking Pindstrup for at få flyttet kampen til en anden dato. IF Midtdjurs havde problemer med at flere spillere var forhindret i at være med.
"Vi sagde nej til IF Midtdjurs, fordi et par af vores spillere i god tid havde fået fri fra deres arbejde til kampen, og når IF Midtdjurs så kommer blot et par dage før kampen og ønsker den flyttet, så siger vi nej. Det er ikke rimeligt, men jeg vil gerne understrege, at vi naturligvis altid gerne vil hjælpe andre klubber, men så skal det ske i ordentlig tid før en kamp," siger Claus-Jørgen Busk, fodboldformand i Viking Pindstrup.

To mål af Jacob Busch

Viking Pindstrups Steffen Overfeldt indledte målscoringen allerede efter syv minutters spil, da han scorede på et godt langskud.
I anden halvleg scorede garderhøje Jacob Busch to gange, medens Stefan Qvist nettede en gang.
"Vi havde styr på tingene, og det eneste Midtdjurs kom frem til var et skud på overliggeren," siger Claus-Jørgen Busk, der nævner, at IF Midtdjurs stillede med veteraner som Frede Gribsholt og Jesper Bager på holdet.
Bedst hos Viking Pindstrup, der havde veteranerne Jørgen Erland Sørensen og Tom Bæk Petersen på bænken, var Mark Johansen, tidligere TRIF.
"Vi er tilfredse i Pindstrup med, at vi har et førstehold, der er ungt og talentfuldt, og hvor stort set alle spillerne kommer fra byen. Det tegner godt, og det får alle ideer og tanker om et samarbejde med andre klubber til helt at forstumme," siger fodboldformanden som nu ser frem til mandagens kamp i Odense, hvor hans anden hjerteklub, Randers FC, skal forsøge at hente point mod OB.

Publiceret 22 August 2009 08:57