Seriefodbold:

KPI fandt nerven i spillet i slutfasen

Hjemmeholdet KPI var to gange bagud i lørdagens hjemmekamp mod VRI, men holdet kom hver gang tilbage og formåede også at vinde kampen på en god slutspurt.

Af
Af Martin Schultz

KPI vandt også sæsonens anden kamp i serie 3, da holdet lørdag eftermiddag besejrede aarhusianske VRI med 3 - 2. Alle fem mål blev scoret i anden halvleg.
KPI spillede for hektisk og direkte i perioder af første halvleg, hvor flere spillere forfaldt til lange dribleture helt uden mål og med.
KPI skabte i første halvleg to gode chancer, en friløber til Jesper Jepsen, som blev flot reddet af VRIs målmand, og et hovedstød fra Jeppe Pedersen, der ikke fik den rigtige snert.
VRI havde en enkelt chance, men KPI målmand Rasmus Klessner Hansen reddede flot en friløber til VRIs store fyrtårn af en angriber.

Kamp om det i den sidste halve time

Det første kvarter af anden halvleg var ikke prangende set med KPI øjne, og derfor var det også logisk, at VRI bragte sig foran 1 - 0 efter 13 minutters spil, da riposten fra en Rasmus Klessner Hansen redning blev bugseret i nettet.
En indskiftning af kantspilleren Kristian Birkelund Høegh gav KPI nyt liv, og efter at først Jesper Jepsen og siden Thomas Zacher Sørensen havde brændt et par store chancer, driblede Kristian Høegh sig fri til skud omkring den halve time. Afslutningen ramte stolpen, men Mark Sørensen var fulgt med op og hamrede riposten i mål til 1 - 1.
KPI havde herefter momentum i resten af kampen, og en ny scoring af VRI med ti minutter igen til 2 - 1, blev på det næste angreb udlignet af Jesper Jepsen, der flot udplacerede udeholdets målmand.
Samme Jepsen viste sin klasse med fire minutter igen, da han rundede 2-3 VRI spillere og igen sendte bolden i mål.
Det skabte jubel på KPI Park, hvor indhopperne Kristian Birkelund Høegh og Christian Thun Hansen gjorde det fint efter pausen. Det samme gjorde Mark Sørensen, der spiller positionen som venstre forsvarer, men i de sidste ti minutter blev rykket op på favoritpositionen på den højre midtbane.

Tom Christensen med i truppen

KPI spiller allerede torsdag en fremrykket kamp mod TST, hvor der er mulighed for, at KPI har den tidligere unglandsholdsspiller og SAS Ligaspiller i AGF, Tom Christensen, med på holdet.
Tom Christensen, 27, er flyttet til Kolind og har været med på træningsbanen.
Han stoppede karrieren i AGF i en alder af 23 år på grund af skader, men han har nu fået lyst til at spille fodbold på serieplan.
Tom Christensen, der som ungdomsspiller, spillede i TRIF, skiftede herefter til AGF som drengespiller. Han er noteret for 3 U-21 landskampe, 22 U-17 landskampe og 4 U-16 landskampe. Han scorede 11 mål i de 29 landskampe.
I 1998 blev han i DBU-regi kåret til årets U-17 talent og modtog ARLA-prisen. Prismodtagerne samme år hos U-19 og U-21 var Peter Løvenkrands, AB og Mikkel Jensen, Brøndby, der nu spiller i svensk fodbold.

Kampforløb

KPI - VRI, serie 3: 3 - 2 (0 - 0) 58 min: 0 - 1 73 min. 1 - 1 Mark Sørensen 78 min. 1 - 2 79 min. 2 - 2 Jesper Jepsen 86 min. 3 - 2 Jesper Jepsen Gult kort: VRI 75 min.

Publiceret 22 August 2009 20:18