Quiz og byens bedste musik i Thorsager

Thors Venner vil skabe sammenhold i Thorsager og inviterer alle borgerne til fællesarrangement foran Thors Bodega fredag.

Af
Af Martin Schultz

Thors Venner er en forening i Thorsager, som med afsæt i det nye ejerskab af Thors Bodega vil skabe aktiviteter og sammenhold i byen. En vellykket Skt. Hans aften med omkring 300 deltagere har givet vennerne blod på tanden til et nyt arrangement.
Det løber af stabelen fredag 21. august fra kl. 15 til 22 foran Thors Bodega. Det vil byde på flere utraditionelle aktiviteter for både voksne og børn, helstegt pattegris og musik med to af byens bedste musikere, sangerinden Sophie Stoustrup og guitaristen Anders Lampe.
"Der skal være noget for hele familien denne aften. Derfor vil der være sjov for både børn og voksne. Der vil være både is, sodavand og kaffe og kage, så alle kan være," siger formand for Thors Venner, Carsten Schacht.
Også de erhvervsdrivende i Thorsager er inviteret til at komme med nogle markedstilbud de kan sælge denne eftermiddag.

Banko som byvandring

Arrangementet starter kl. 15 med boder og kræmmere og en halv time senere starter et utraditionelt sponsorbankospil med flotte præmier.
"For at få pladen fuld skal man gå rundt i Thorsager til poster med numre. På den måde får man både motion og lært byen at kende," siger Carsten Schacht. Børnene kan også være med på bankoturen.
Der vil også være quiz på paratviden i og omkring Thorsager, hvor det er muligt at vinde 500 kr.
Kl. 18 bliver der serveret helstagt pattegris med tilbehør, mens sangerinden Sophie Stoustrup og guitaristen Anders Lampe underholder. Sophie Stoustrup er et stort talent og sang sammen med Bamse på det vindende Allstars hold i TV2.
Aftenen slutter med usnobbet musik for folk, der kan li' at slå gækken løs eller træde en stille dans.

Publiceret 19 August 2009 12:11