Ingolf Steffensen udstiller skulpturer (beskåret foto)

Ingolf Steffensen udstiller skulpturer (beskåret foto)

Fra små akvareller til store skulpturer

Kunstens Venner udstiller skulpturer, maleri, grafik, filt og keramik i Galleri Lisco i Ørum.

Af
Af Martin Schultz

Der er lagt op til en dag med mulighed for at få vækket alle sanser, når Galleri Lisco lørdag 22. august fra kl. 14 til 17 holder fernisering på en udstilling med mange forskellige udtryk
De 14 kunstnere er alle medlemmer af foreningen Kunstens Venner Djursland. De vil vise kunstværker både indendørs på galleriets vægge og udendørs i en skulpturhave omkring galleriet.
Udstillingen viser en stor bredde lige fra den lille fine akvarel til store skulpturer, og der vises også moderne malerier, grafik, filtekunst og keramiske værker.

Sang og musik til ferniseringen

Alle kunstnere vil være til stede på ferniseringsdagen, så der er gode muligheder for at få en snak med kunstnerne om de enkelte kunstværker.
På ferniseringsdagen bydes der også på musik med violinisten Torben Harbo, som selv udstiller skulpturer på udstillingen. Der bliver også sang og lidt godt til ganen. Udstillingen er arrangeret i et samarbejde mellem foreningen Kunstens Venner Djursland og Galleri Lisco, som ejes af skulptør Ingolf Steffensen.
Galleriet ligger på Industrivej 8 i Ørum og alle er velkomne på udstillingen søndag den 23. og 30. august og lørdag 29. august kl. 10 - 17. Desuden holdes der åbent onsdag aften 26. august fra kl. 19 -21.

Deltagere i Kunstens Venners udstilling

Maleri, grafik, akvarel ved Linda Birgitte Poulsen, Mary Tuxen, Lisbeth Sheena, Vibeke Nilars, Erik Hellum Nielsen, Janni Krøjer Svendsen, Turi Brøndum Holm, Preben Bjerg og Torben Agerskov. Skulptur ved Ingolf Steffensen, Torben Harbo, Nina Barret og Asger Neimann. Filt ved Merete Stoltze.

Publiceret 19 August 2009 11:42