Alice Espeholt (tv), der her ønskes held og lykke forud for valget i 2005, genopstiller alligevel ikke til regionsrådsvalget.

Alice Espeholt (tv), der her ønskes held og lykke forud for valget i 2005, genopstiller alligevel ikke til regionsrådsvalget.

Alice Espeholt genopstiller alligevel ikke til regionsrådsvalget

Det nuværende medlem af Regionsrådet trækker sig som kandidat af personlige årsager.

Af
Af Lars Norman Thomsen

"Jeg har i mandags meddelt min opstillingskreds, at jeg i forbindelse med regionsrådsvalget ønsker at trække mig som kandidat for Venstre. Det er min egen beslutning, og det har ingen forbindelse med Venstres politik, som jeg stadig tilslutter mig. Det har udelukkende personlige årsager," lyder det i en kortfattet pressemeddelelse udsendt af Alice Espeholt, Grenaa, der blev valgt ind ved det første valg til rådet i forbindelse med kommunalreformen i 2005.
Alice Espeholt tilføjer, at hun ikke for tiden magter at lægge den nødvendige energi i de næste måneders valgkamp.
Hun fortsætter som medlem af Regionsrådet, indtil valgperioden udløber.


De fire esser

Alice Espeholt er sammen med tidligere borgmester i Grenaa, Gert Schou (S), Djurslands nuværende ansigter i Regionsrådet.
De to var udset til sammen med de rutinerede Syddjurs politikere, Jørgen Brøgger (V) og Bent Winkler, til at være Djurslands fire esser ved regionsrådsvalget 17. november.

Publiceret 19 August 2009 18:19