HEI Swim har intensiveret træneruddannelsen

I bestræbelserne på at udvikle flere talenter og generelt give børnene i svømmeskolen en bedre svømmeuddannelse, har HEI Swim intensiveret træneruddannelsen.

Af
Af Mogens Greve

HEI Swim har i bestræbelserne på at udvikle flere talenter og generelt give børnene i svømmeskolen en bedre svømmeuddannelse intensiveret uddannelsen af sine trænere - blandt andet via Dansk Svømmeunions trænerkurser.

Godt supplement

Formand Lars Ravn glæder sig over, at flere også yngre sportsudøvere har fået øjnene op for, at svømning giver et rigtig godt supplement til anden træning - ikke mindst om vinteren, hvor f.eks. fodbold, tennis og sejlsport ligger lidt underdrejet på grund af vejret.
"Vi ser flere i alle aldre, der supplerer deres træning med lidt svømning på vores motionshold. Mange bruger også svømningen til at komme oven på igen, hvis de har haft en skade og har brug for at genvende deres styrke og kondition uden at belaste det skadede knæ eller ankel," fortæller Lars Ravn.

Der er tilmelding til den nye sæson august måned ud. De første hold begynder 15. august. Svømmetider m.m. kan ses på www.hei-swim.dk .

HEI har fostret mange talenter via sin svømmeskole. Mest kendt er nok landsholdssvømmer Pernille Larsen, der i dag svømmer for AGF og i en alder af kun 17 år netop har opnået en nordisk rekord i rygcrawl.

Publiceret 17 August 2009 08:15