Seriefodbold:

Nørager debuterede i serie 2 med et point mod HOG Hinnerup

Nørager startede opholdet i serie 2 på hjemmebane mod HOG, Hinnerup med at hente et point i en lige kamp, der var fattig på målchancer.

Af
Af Lars Norman Thomsen

Nøragers comeback til serie 2 foregik på Nørager Stadion, hvor holdets onde ånd, HOG Hinnerup, var på besøg lørdag eftermiddag.
HOG er Nøragers skrækmodstander, fordi holdet i de seneste seks møder om point ikke har hentet et eneste.
Det blev der lavet om på i dagens kamp, som sluttede 1 - 1. En typisk premierekamp, der var fattig på chancer med mange hårde nærkampe midt på banen. Ingen af holdene fik på noget tidspunkt spillet til at hænge sammen.
HOG kom foran efter et kvarters spil, da Nøragers ellers teknisk og taktisk stærke midterforsvarer Ole Jensen fejlafleverede til en HOG-spiller midt på banen. HOG-spilleren sagde tak for tilbuddet og fritspillede en holdkammerat, der sikkert udplacerede Nøragers målmand Rene Jeppesen til føring 0 - 1.
I første halvlegs sidste minut sparkede samme Rene Jeppesen en bold langt frem på HOGs banehalvdel. HOG- forsvaret gik helt forkert af den lange fremlægning, og så var det Nøragers tur til at juble, for hjemmeholdets Lasse Jensen nåede bolden før målmanden og sparkede køligt bolden over ham og i mål.
"
I anden halvleg havde HOG et godt hovedstød ellers er der ikke mere at skrive om i denne kamp, og jeg tror begge mandskaber var tilfredse med at komme på tavlen i den første kamp, sådan virkede det set ude fra sidelinjen," fortæller Pauli Jensen, fodboldformand i Nørager BK.

Kampfacts:

Nørager - HOG 1 - 1 (1-1) 14 min. 0 - 1 - ukendt 45 min. 1 - 1 - Lasse Jensen

Publiceret 15 August 2009 21:52