Forhåbentlig sidste akt for rugbrødet fra Mørke.

Forhåbentlig sidste akt for rugbrødet fra Mørke.

Total nedtur for udrangeret rugbrød

Landbetjent har bedt Syddjurs Kommune om at fjerne et hensmidt og nu også udbrændt VW rugbrød på Mørkevej mellem Thorsager og Mørke.

Af
Af Martin Schultz

Så fik det vrag af et VW rugbrød, som gennem den sidste måned har stået hensmidt på en plads ved en grusgrav på Mørkevej, den sidste kærlige omgang. Ukendte gerningsmænd har ikke kunnet stå for fristelsen til at give det orange, graffitibemalede bilvrag en tændstik lidt over kl. 03 natten til torsdag.
Brandvæsnet fra Hornslet blev alarmeret over 112 og rykkede ud for at slukke den brændende bil.

Så

Så "pæn" så bilen ud, da den blev efterladt.

En rigtig øjebæ

Den hærgede bil har ifølge landbetjent Chris Gade stået ved det ligeledes ramponerede Bolighuset i Mørke. Men en nat er den blevet flyttet ned i grusgraven på Mørkevej mellem Mørke og Thorsager, hvor den har været til daglig irritation for forbipasserende.
Køn har den aldrig været, og siden har forskellige natteravne muntret sig med først at begå hærværk ved at smadre inventar og ruder i bilen.
Siden blev den bemalet med graffiti, og det var ikke så ringe endda.

Så blev den pyntet med graffiti

Så blev den pyntet med graffiti

Kommunen skal fjerne bilen

Forrige nat har forbipasserende syntes, at de ville bidrage lidt til naturødelæggelsen og har smidt to sofaer, et tørrestativ og lidt forskelligt skrammel på pladsen.
Og natten til torsdag har bilen så fået den sidste tur, da der blev sat ild til vraget. Det gav ifølge landbetjenten et pænt bål, som brandvæsnet rykkede ud for at slukke.
Men nu har landbetjent Chris Gade fået nok og bedt Syddjurs Kommune om at fjerne vraget.
"Kan politiet ikke finde ejeren, så er det kommunens opgave et fjerne efterladte biler. Her ser vi, hvorledes en efterladt bil efter noget tid giver anledning til både hærværk og uansvarlighed, når folk begynder at smide deres skrald på stedet."

Nogen syntes de skulle bidrage med lidt skrald på pladsen.

Nogen syntes de skulle bidrage med lidt skrald på pladsen.

En af de hensmidte sofaer blev brændt af sammen med bilen.

En af de hensmidte sofaer blev brændt af sammen med bilen.

Publiceret 13 August 2009 12:44