Åse Hansen til højre bliver kollega med halinspektør Per Krag og halassistent Jane Axelsen.

Åse Hansen til højre bliver kollega med halinspektør Per Krag og halassistent Jane Axelsen.

Nye boller på suppen i Rønde Idrætscenter

Åse Hansen skifter Rønde Vandrerhjems gryder ud med en plads i køkkenet i Rønde Idrætscenter.

Af
Af Martin Schultz

Rønde Idrætscenter var ikke sen til at udnytte muligheden for at få en rutineret medarbejder i sit køkken og cafeteria, når Åse Hansen slutter med at drive Rønde Vandrerhjem sammen med Ole Frederiksen 30. november.
Allerede dagen efter, 1. december, stiller Åse Hansen nemlig i Rønde Idrætscenter som halassistent og som kollega til halassistent Jane Axelsen i køkken og cafeteria og servicemedarbejder Johnna Jensen.
Dermed er Rønde Idrætscenter klar til at udvikle og udvide sin vifte at muligheder inden for mad ud af huset, fester, kurser og andre arrangementer.

Har en masterplan

Rønde Idrætscenter har mange bolde i luften og præsenterede i januar en stor masterplan for udvikling og udvidelser af stedets tilbud.
"Planen indeholder en etapevis udvidelse med fitnessfaciliteter, yderligere en hal, svømmehal, og kultur- og undervisningslokaliteter," fortæller halinspektør Per Krag.
Uroen på Hotellet har bragt Rønde Idrætscenter i spil som hjemsted for egnsteater og musikskole. Der er også undervisningsinitiativer på vej til et udvidet Rønde Idrætscenter.
Mad- og arrangementsdelen står også for at blive oprustet og køkkenet på Rønde Idrætscenter, som har præsteret at bespise op til 520 gæster.
"Holder man sin fest i vores lokaler, kan hallen eventuelt bruges af de børn, som er med til festen," siger Per Krag.

Stor erfaring fra drift af vandrerhjem

Åse Hansen har sammen med sin mand Ole Frederiksen drevet Rønde Vandrerhjem som overnatnings-, spise- og kursussted og bringer derfor en stor erfaring med sig til Rønde Idrætscenter. Før det har Åse Hansen blandt arbejdet på Restaurant Møllerens Hus i Ugelbølle og i Ebeltoft Familiepark, som i dag hedder Ree Park.
Parret opsagde deres mere end ti år gamle forpagtningsaftale med Syddjurs Kommune, da kommunen besluttede at sælge Rønde Vandrerhjem.
Rønde Idrætscenter skal i efteråret også have en ny medarbejder til blandt andet at stå for bygningerne og den udvendige vedligeholdelse. Halassistent Hans Jørgen Christensen stopper efter to år for at prøve nye udfordringer.

Publiceret 13 August 2009 14:40